Šta je novo?

Gde ne kupovati u Nišu!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Flight

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
349
Ovo je obaveštenje za sve Nišlije, da znaju sta od radnji da izbegavaju u Nišu, voleo bih da ovo zaživi kao tema, tako da jedni druge možemo da obavestimo o prvenstveno negativnim iskustvima sa kupovinom računarske opreme u Nišu, i na taj način dosta pomognemo ubuduće jedan drugome.

Pre par dana, imao sam problema sa procesorom, i mislio sam da mi je riknuo kuler, pa sam hitno hteo da zamenim taj hladnjak.
Obišao sam ceo Niš i jedino sto mi koliko toliko odgovaralo, sam našao u TehnoMS prodavnici, Dušanov Bazar. Takve radnje izbegavam inače, ali nisam imao izbora i kupim kuler tamo.

Donesem kuler kući čim sam ga otvorio odmah sam video otisak od intel procesora na bazi kulera, tragove paste na ivici baze, kesica sa srafovima je bila otvarana pa heftana ponovo, nisam imao pristup internetu pa nisam mogao da vidim kako izgleda originalno pakovanje, jer i klip za AMD je bio defektan. U drugoj radnji uspem da nadjem takav isti kuler s tim sto se njegovo pakovanje sastojalo iz dve kutije i obe su bile u celofanu zapakovane, dok sam ja dobio samo jednu kutiju, bwz celofana sa koriscenim kulerom.
Vratio sam taj kuler, oni su pokusali da se ubedjuju sa mnom, ali su na kraju morali da mi vrate pare, sto su i uradili.

Posle sam cuo da taj debeljan jedan sto radi tamo neki samoproklamovani strucnjak za kulere, voli da isprobava kod kuce komponente koje mu se dopadnu, pa da ih vrati u radnju.

Nadam se da sam nekome pomogao da se ne prevari kao ja, gde mi propadoše dva dana jer mi PC nije radio, kuler sam vratio ujutru, a pare jedva skupiše tek uvece da mi vrate.

Poslednja izmena:
Igrom slucaja poznajem i tog debeljana i onog visokog sto rade tamo.Radnja u sustini ima neke stvari koje se na drugom mestu teze ili ne mogu naci, ali par puta su mi nudili stvar da ponesem kuci da probam pa ako mi odgovara onda da kupim (na prijateljstvo naravno) a i rade staro za novo pa ko zna na sta mozes da naletis.Jakov racunari su ok, Pakom tu i tamo (imaju dobre cene ali im je servis ocajan, ne daj boze da ti nesto rikne).

@Flight malo preterujes... ipak se radi o obicnom kuleru koji je sigurno bio namenjen za ugradnju u neku konfiguraciju gde bi onaj koji je testirao kuler doticnog ugradio... a i nevidim problem u tome sto je neka stvar samo probana (ako je u tome slucaj)
dosta puta se desi da iz fabrike bude neispravno i ja kad kupujem ne bi imao nista na protiv da to neko testira pre mene...... pa kupim sigurnu stvar :)

@Flight malo preterujes... ipak se radi o obicnom kuleru koji je sigurno bio namenjen za ugradnju u neku konfiguraciju gde bi onaj koji je testirao kuler doticnog ugradio... a i nevidim problem u tome sto je neka stvar samo probana (ako je u tome slucaj)
dosta puta se desi da iz fabrike bude neispravno i ja kad kupujem ne bi imao nista na protiv da to neko testira pre mene...... pa kupim sigurnu stvar :)

Ne bih se bas sa ovim slozio. Novo je novo i nema nista lepse kad ti otvoris neki novi proizvod. Ovo niti znas da li je i koliko uopste radilo, a vidis i da mu fale neki delovi koliko sam razumeo.
Eto, ja cu da otvorim trafiku i sad dodjes kod mene da kupis npr.cokoladu, a ja odlomio kockicu i pojeo, a ostatak tebi prodao. Eto proverio sam da li je ispravna.
A'l sam nasao poredjenje...:p

Kada kupujes mleko u radnji ti trazi onda da prodavac uzme malo da proba, cisto da budes siguran da nije kiselo.

Flight bravo za temu!!!Na onoj drugoj temi(tema monitor neki sa onim "CT" shopom/servisom) kada smo pricali o radnjama pala je i meni ideja za ovako nesto al zaboravih..Valjda ce da ti zazivi tema,znam da cu je ja azurirati kad god budem imao prilike i razloga za to:)
Taj isti lik u TehnoMS-u je meni,kad sam trazio paste pre nekoliko dana,rekao kako mi ne treba OCZ Freeze,kako je to bacanje para i poceo da mi uvaljuje obicnu zvaku onu belu za jedno koriscenje,u providnoj malecnoj(1x1cm) kesici za 80din..Jedva se ratosiljah coveka..Uostalom nema potrebe ici vise u tehnoMS jer oni su valjali Altijevu robu a sada alti ima maloprodaju i moze sve da se poruci(izvinjavam se za offtopic)..
Lose iskustvo sam i ja imao sa cuvenim "CT"(za neupucene,nije pravi CT,sami su sebi dali ime),gde su me za obican bluetooth majali 7dana,vadeci se na pricu da je to njihov neki rok za utvrdjivanje kvara..Ja sam samo lepo trazio da mi se zameni isti,nisam trazio ni novac,cak sam bio i max fin..Medjutim oni su se pravili pametni,tako sto ih je mrzelo ociglednoda isprobaju obican bluetooth(nije ostvarivao nikakvu vezu,ni sa kompom cak)...na kraju su me pozvali i rekli mi da ce zameniti ali nemaju taj model pa ce mi dati neki drugi..pogledam ja model koji su mi ponudili,vidim da je u to vreme bio jeftiniji oko 5eur,tj bio je neki ne znam ime,a najgore od svega je sto je dolazio bez kutije,bez icega..:)Onda je bilo rasprave i oko toga i na kraju sam zatrazio svoj novac pa su se cak i za to bunili...Nisam sitnicar zaista,cak sam suprotnost,ali kad je neko bezobrazan i ja sam..
Strasno..A izgleda da vole i za monitore da zakidaju...

Poslednja izmena:
Ja sam qpio svoju konfu u TehnoMS-u i evo već godinu dana radi bez greške, tako da ja imam pozitivno iskustvo sa njima. A usput sam dobio i svu ambalažu koja je stigla sa komponentama, kao i pune garancije za svaku komponentu posebno (a ne za ceo PC).

Eee bravo!Odlicno da si me podsetio..U mnogim firmama uopste ne daju garancije po komponentama,vec jedino onu jednu garnaciju njihovu,na kojoj uglavnom pise koliko koja komponenta ima garantni rok.Kako se izboriti da svi daju te posebne garancije+ garanciju da ce celokupna konfiguracija raditi npr godinu dana(to je garancija koju sada daju uglavnom svi)??
Npr ja sam uz graficku dobio Pakom Garantni list(pakom je uvoznik) ali niti je popunjen niti overen.da li bih trebao da odem da overim to u nekom pakom shopu ili kako vec?

Upravo,ali ipak lepo od njih sto su jedni od retkih koji izdaju takve garancije..Bar jedni od retkih za koje ja znam...

Dok sam živeo u Nišu mnogi su se žalili na MillHouse pa zato kod njih nisam ništa kupovao. Neznam kakvi su sada. Neznam na koji CT misliš ali ako je onaj što je bio u Nikole Pašića na uglu, ja imam pozitivno iskustvo sa njima jer su mi zamenili rezač za 4-5 dana od kada se pokvario. Ja sam tada očekivao onih zakonskih 45 dana i veoma sam se prijatno iznenadio. U Virtikom-u sam recimo čekao nekih 30 dana diskmen ali sam na kraju dobio novi. Na moju sreću stari nije mogao da se popravi.:D

:wave:

Dok sam živeo u Nišu mnogi su se žalili na MillHouse pa zato kod njih nisam ništa kupovao. Neznam kakvi su sada. Neznam na koji CT misliš ali ako je onaj što je bio u Nikole Pašića na uglu, ja imam pozitivno iskustvo sa njima jer su mi zamenili rezač za 4-5 dana od kada se pokvario. Ja sam tada očekivao onih zakonskih 45 dana i veoma sam se prijatno iznenadio. U Virtikom-u sam recimo čekao nekih 30 dana diskmen ali sam na kraju dobio novi. Na moju sreću stari nije mogao da se popravi.:D

Nisam iz Nisa...ali mogu reci bi bi generalno trebati zaobilaziti Comtrade u sirokom luku, meni su 10 nedelja menjali jedan DVD rezac, toliko o profesionalnosti.

Sad' ti je Millhouse najrasprostranjeniji u Nishu, odnosno drzi dve najbolje lokacije lokacija 1 Pobedina, lokacija 2 Pobedina :D Kod njih nisam kupio nista skuplje od fleshke ili ventilatora, i to jos prosle godine, papreno su skupi, tako da ne znam kakva im je usluga...

Pakom maloprodaje nikad nemaju nista, a i cene su im relativno vece, plus znam nekoliko ljudi koji su imali velikih problema sa reklamacijom proizvoda ciji je uvoznik Pakom, bilo da su direktno kupovali u Pakomu ili preko neke firme koja nabavlja robu od Pakoma, jednom decku su zamenili pokvareni lap top, tek kada je uspeo da dobre do nekog sefa radnje i da mu kaze da ce bombu da im baci, dotle ga majali ih-a-ha, i cak mu nisu dali istu marku lap topa, umesto Gericoma dobio Fujitsu. :) sto obrni okreni mu izadje na isto:D
Ovde Pike-tu sa ovog foruma, za graficku karticu koja je imali defektan pcb, fabricki je verovatno bio napuko, u servisu Pakoma mu rekli: "tebi to ispalo iz ruke".
Mozda moze on to bolje da objasni ako bude video ovu temu.

Poslednja izmena:
Ispade da nigde ne valja kupovati, al *** moramo negde :D

Da li ima neko losa iskustva sa Jakov-om? Ja sam sadasnji komp kupio kod njih i cini mi se da su OK.

Poslednja izmena:
Ispade da nigde ne valja kupovati, al *** moramo negde :D

Da li ima neko losa iskustva sa Jakov-om? Ja sam sadasnji komp kupio kod njih i cini mi se da su OK.

OK su, mislim da sa njima neces imati problema, moj drugar je skoro kupio monitor kod njih i nije bilo mogucnosti da ga proba, to mi se nije svidjalo, e sad' ja u toj situaciji nikad ne bih kupio monitor medjutim on ga jeste kupio, ispostavilo se da ima i par losih piksela, ali je sam kriv.

Potsetio si me da sam i moj T220 uzeo kod njih ali na svu srecu bez BP i bio je za par hiljada jeftiniji nego u Pakomu sto obicno nije slucaj. Drugo svidja mi se sto imaju on-line narucivanje i sto komponente mozes da podignes u radnji kod njih i ne platis postarinu, a dobro je i kad oces da sakrijes neku novu kupovinu od devojke, zene, roditelja... (ko sa kim ima problema)

Znam da se Millhouse širi kao kuga kroz grad. Drug mi reče da ih ima na 4-5 lokacija u gradu. Recimo njega su vukli za rezač mesec dana i na kraju su mu vratili isti uz obrazloženje da radi. Što naravno nije bilo tačno.
Što se tiče Pakom-a, oni su uvek bili skuplji od svih u Nišu.

Sta te briga dobio si razradjen komp, onaj debeli ga sigurno dobro "istestirao" neko vreme pre nego sto si postao vlasnik istog.

Matičnu i proc tada nisu imali u Nišu već su poručili iz Altija, tako da nisu mogli više od par sati da ih "istestiraju", OCZ, grafulja i TT imaju sve origanalne qtije koje nisu razbucane i sl. tako da sam 98% siguran da je sve novo. A i najkraća garancija mi je 3 godine, a do tada ću ponovo nešto da upgrade-ujem ;)

Ali nemoj pogrešno da me razumeš, ja iznosim samo svoje iskustvo i smatram da si potpuno u pravu (i ja bih se iznervirao da vidim neku komponentu korišćenu, a platio sam je kao novu). Pozz

Ja imam pozitivno iskustvo sa Veritasom i Grappolom...
Ljudi u Virtycomu su mi krajnje neprijatni i bezobrazni, u Millhouse-u su nestruchni (u prevodu blage veze nemaju shta prodaju, bar je tako bilo ranije), o onima u Dushanovom Bazaru necu ni da komentarishem (nemam loshe iskustvo sa njima ali me iritira kada neko misli da je pametniji od samog Boga), Pakom je prosto Pakom (u onaj stari shop nikad u zivotu necu vishe uci jer sam jednom chekao 20min da bih pitao (i na kraju nisam pitao, samo sam se okrenuo i otishao) da li imaju molex to sata adapter za napajanje jer dotichni gospodin nije mogo da prekine razgovor telefonom... PC Trade je isto ochajan... Odneo sam pokvarenu flashku i chekao kao ******, jer im je trebalo 45min da utvrde da ona stvarno ne radi, a kada sam hteo da uzmem monitor kod njih, dozvolili su mi da ga proverim i kada sam nashao mrtav pixel odustao sam od kupovine shto je njima ochigledno teshko palo (posebno shefici ili shta je vec) jer ni dovidjenja nije htela da kaze... Inache sam im unapred rekao da ako nadjem makar jedan mrtav pixel odustajem od kupovine...

Poslednja izmena:
Matičnu i proc tada nisu imali u Nišu već su poručili iz Altija, tako da nisu mogli više od par sati da ih "istestiraju", OCZ, grafulja i TT imaju sve origanalne qtije koje nisu razbucane i sl. tako da sam 98% siguran da je sve novo. A i najkraća garancija mi je 3 godine, a do tada ću ponovo nešto da upgrade-ujem ;)

Ali nemoj pogrešno da me razumeš, ja iznosim samo svoje iskustvo i smatram da si potpuno u pravu (i ja bih se iznervirao da vidim neku komponentu korišćenu, a platio sam je kao novu). Pozz

Ma ok, nego kazem ti dva dana izgubih, zivce da i ne pricamo, ti si jednostavno imao srecu, i to je fizicki nemoguce da oni svakom kupcu podvale, ali ocigledno je da nemaju mnogo obzira prema komponentama, a i prema kupcima.
Drago mi je da si dobro prosao bez obzira sto si kupio kod njih, bitno je da imas originalne garancije uvoznika, koliko sam razumeo, i izvini za manju dozu cinizma.

I ja sam tako razmisljao nije bitno sto nije moje omiljeno mesto za shoping, ali zavrsice mi posao u hitnoj situaciji, ali kod mene ne bese tako :)

Poslednja izmena:
Tema je super, vidim ima i interesovanja. Cesto obilazim pomenute radnje, pa cu o svakoj napisati po nesto iz licnog iskustva. Trenutno nemam vremana, ali bice prvom prilikom.

Ja imam pozitivno iskustvo sa Veritasom i Grappolom...
Ljudi u Virtycomu su mi krajnje neprijatni i bezobrazni, u Millhouse-u su nestruchni (u prevodu blage veze nemaju shta prodaju, bar je tako bilo ranije), o onima u Dushanovom Bazaru necu ni da komentarishem (nemam loshe iskustvo sa njima ali me iritira kada neko misli da je pametniji od samog Boga), Pakom je prosto Pakom (u onaj stari shop nikad u zivotu necu vishe uci jer sam jednom chekao 20min da bih pitao (i na kraju nisam pitao, samo sam se okrenuo i otishao) da li imaju molex to sata adapter za napajanje jer dotichni gospodin nije mogo da prekine razgovor telefonom... PC Trade je isto ochajan... Odneo sam pokvarenu flashku i chekao kao ******, jer im je trebalo 45min da utvrde da ona stvarno ne radi, a kada sam hteo da uzmem monitor kod njih, dozvolili su mi da ga proverim i kada sam nashao mrtav pixel odustao sam od kupovine shto je njima ochigledno teshko palo (posebno shefici ili shta je vec) jer ni dovidjenja nije htela da kaze... Inache sam im unapred rekao da ako nadjem makar jedan mrtav pixel odustajem od kupovine...

Hehehe, to se i meni desavalo u starom Pakom shopu, da izadjem posle nekog vremena.
PC Trade, to je pa tek prica za sebe, pre mnogo godina burazer od mog drugara kupi tamo PC, navodno poznaje tu "seficu" - vlasnicu, rikne mu nesto ne secam se sta, i komp stajao kod njih bar par meseci, ovaj decko 100 puta isao tamo da se svadja, napokon mu oni oprave komp, odnese ga on kuci medjutim komp se malo nenormalno grejao, pozove mene da otvorimo kuciste da vidimo sta se desava, ja u zivotu toliko zaprljan racunar nisam video, na maticnoj ploci gomilice, pa ono nje bila prasina klasicna, kao sitan malter, kao da su otvorili kuciste i podmetnuli ga dok burgijaju zid da u njega upada suvisni malter :D, kuler na cpu bio neki cudan nije imao klasicna rebra nego kao isprepletane zice, pun tog istog djubreta, jedva smo ocistili racunar. Ni dan dans mi nije jasno kako su mogli tako da ga nafiluju prljavstinom, i gde su ga drzali???

Sa Grappolom i ja imam pozitivno iskustvo, uzeo sam hard kod njih i jos neke sitnice, drugar uzeo napajanje, itd... Veritas nisam cuo o njima nista lose, mozda par sitnica sam uzeo pre mnogo godina, ali znam da u poslednje vreme kad god tamo svratim nemaju nista od onoga sto meni treba, pa ne mogu da kazem da imam neko iskustvo sa njima.

Millhouse - Rade ljudi koji nemaju pojma sta je kompjuter (svi sem jednog jedinog momka). Prodaju stvari kao da su parike, ti ljudi ne znam ni na pijaci da li bi se snasli. Kada im trazis nesto oni te gledaju belo i kazu nema, a ima, stoji pored njih ali ne znaju sta je to. To mi se desilo vise puta. Prodaju nesto, a neznaju pravu vrednost robe, meni prodali Razer Mantis speed za 1500 din. a kosta vise. Jednom sam trazio nesto oni provere kazu imamo na stanju ali ne mozemo da ga nadjemo, bilo je tu negde a sada ga nema, kazu dodji za neki dan dok se ne pojavi. Dve iste podloge kostaju jedna 1500 a druga 2300. Trazim kuler za cipset oni mi donose kulercinu za procesor...

Imaju tri radnje na razdaljini od 20m na elitnom mestu i ide im mnogo dobro, cene su bolesno visoke ali narod kupuje jer im je u prolazu. A oni prodaju na kilo ko paradajz.

Pakom Shopovi - Slicna situacija sa radnicima, nemaju pojma. Cene su visoke pa ih treba izbegavati jer to isto mozete kupiti u bilo kojoj manjoj radnji za najmanje 10% manje. Prvenstveno se bave velikoprodajom a ova maloprodaja im je za dzeparac pa deru kupce. Sve sto vam treba moraju da naruce, pa boje narucite u nekoj manjoj radnji i dobicete isto od Pakoma ali jeftinije.

Njihov Servis - molite boga da nesto ne rikne ako je kupljeno od Pakoma. Meni je posle 10 dana riknula graficka inace 8800 GT. Kupljena u Everetu, vlasnik je posalje odmah u Pakom servis da je pogledaju preko reda, inace ceka se po mesec dana da dodje na red. Oni kazu mehanicki je ostecena i ne mogu da je zamene jer je jedan cosak kao udaren. To je toliko malo da ja nisam to primetio prilikom kupovine a pregledam svaku komponentu. Vlasnik Evereta me licno odveze u servis da se objasnim sa serviserom. On me nabedjuje da sam je ja ostetio a nisam, a plus je i sam svestan da to kobajagi ostecenje nema veze sa ispravnoscu kartice jer je ona radila neko vreme. Ja ga oteram u PM. a vlasnik Evereta mi obeca da ce da potegne svoje veze da mi zamene karticu. Zahvaljujuci njemu sam dobio novu ali za mesec dana, inace hteli su da mi vrate tu pokvarenu.

...

Poslednja izmena:
Hehehe, citam ovo pa mi se vracaju slike nekih situacija, tek sto se otvorio Millhouse u Pobedinoj, ona prva radnja, ja udjem i u izlogu tad' bese onaj G-Power Bl cooler, koji sam kasnije i kupio, ali ne od njih, ona prva verzija kulera, koji je za to vreme po izgledu i velicini bio ogroman i primetan, medjutim tada je mog drugara zanimao ventilator za graficku koji je takodje bio u izlogu onaj sta se bode u pci slot pored graficke, i ja pitam prodavca, bio je onaj polu-celavi, sedi sa repom, visok izuzetno, jel' mogu da pogledam ventilator za graficku, a on dovati onu baglamu za procesor iz izloga i kaze "evo, jel' to ovo"! :D Mi se samo pogledasmo, ja mu reko dobro daj onda i to da pogledamo! :)

Poslednja izmena:
Ja znam gazdu milhausa - Dule je super :)

Veritas - Rade OK. momci, razumeju se u hardware. Cene su im malo vece za moj ukus, ali meni daju popust. Ne mogu bas sve da nabave, nesto da nesto ne. Crkla mi je SD kartica zamenili su mi je istog dana.

TehnoMS - Kod frikova u Dusanovom bazaru ne bih nista kupio ako ne moram. Prave se prepametni, a daleko su od toga. Pomenuti debeljko svaku komponentu mora da ispipa masnim prstima tako da me je groza da ih kupim. Prednost je sto imaju u radnji neke stvari koje na drugim mestima ne mogu da se nadju.

Jakov - Davez, pravi trgovac uvaljivac, kod mnogih mu upali. Cene su mu uglavnom povoljne, korektne. Moze da nabavi svasta. Ovce osisa.

Everet - Ko ima zivaca da se macuje sa njima moze tamo da nabavi sta mu padne na pamet po dobroj ceni. Curke koje rade tamo treba izbegavati, ne da ne znaju o kompjuterima nego su blago retardirane. Strasno su neodgovorni, narucis nesto oni zaborave, ti dodjes, oni kazu narucicemo za sutra, ti dodjes oni zaboravili i tako nekoliko puta. Retko ko ima zivaca da kupuje tamo. Ja uglavnom kupujem kod njih jer gazda moze da mi nabavi sta mi padne na pamet i daje mi super cene. Ali moram da slusam "a sta ce ti to ?", "sto ne uzmes ovo, to ti je mnogo bolje ?". Roba kasni jer su zaboravni i po nekoliko dana ali dobijes nesto sto nigde nema.

Samsung IT Plaza - Rade OK. momci u toku su, razumeju se, dozvoljavaju da se detaljno provere monitori pre kupovine. Cene su OK. ali retko sta imaju sto meni treba.

AHAHAHAHHA Millhouse!Posebna prica sa time sto ne znaju gde im je i sto im se gubi:D
Trazio ja postolje za lap top za drugaricu,ono sa ventilatorima,mislim da je trust-ovo.Prethodno su mi telefonom rekli da imaju jos jedan na lageru,ja ih pitao u kojoj je tacno prodavnici,da ne bih gubio vreme,jer smo kratki sa vremenom,drugarica putuje za 2h za Cirih,za 1h treba da je na aerodromu.Odemo mi u Pobedinu,ja kazem zvao sam objasnim o cemu je rec,on mi kaze,mroa da sam pricao sa drugim radnikom koji je otisao da kupi nesto,vraca se za pola sata..Ja ovom objasnim(jedan mrsavi) sta mi treba,i napomenem da se zurim.A on mi na to kaze "A zuris se??!" i pusti me lagano da dodjem tamo iza pulta da sam potrazim da nadjem sta mi treba,jer kako je on rekao "Aj nadji sam,ja dok ti nadjem....." ...Prvo sam bio zbunjen,a na kraju sam to nasao u nekoj kutiji u kojoj su im stajale nekakve stare sveske,ispisane..Bilo je na dnu kutije...Odakle to tu,kako je dospelo,nije mi bilo jasno a mozgao sam mozgao:D

Comtel,pored toga sto su preslikani pakom,ne znam nesto posebno cene,nikad nisam dublje ulazio u analizu,ali imam anegdotu o radnicima,dok sam jednom bio sa drugom da podigne neke memorije sto je narucio,i dok smo cekali neka gospodja je uzimala komp na kredit.
Sve bi bilo normalno i ok,da radnica koja je popunjavala taj neki upitnik za to tamo nije rekla nesto sto je blago receno izazvalo medjusobne poglede svih prisutnih i OGROMNO cudjenje.Elem,postavila je doticnoj gospodji pitanje zanimanje,ona je odgovorila da je "doktor specijalista necega.."...ova je to upisala,i posle 10 sekundi postavila pitanje "A fakultet ste zavrsili?"..NE,nije bilo smesno,bilo je zalosno bukvalno,svi su se pogledali medjusobno,ja,moj drug,ta gospodja,koja je na kraju samo progutala knedlu zbog neverovatne khm doticne,i odgovorila "da...zavrsila sam..."Takodje znam da su tom istom mom drugu koji je uzeo posle kod njih i celu konfiguraciju,"greskom" dali hdd sa 8mb cachea umesto sa 16mb...
Jakov..oni dave i preko telefona..Skoro sam zvao za HyperTX ili TX2,ponudili su mi jos 4-5 kulera pored tx2...
IT plaza,zaboravih njih...Kod njih sam uzeo TV,veoma su koreknti,cak su mi lepo i fino rekli da se strpim 4-5 dana u to vreme,jer ce im stici isti TV po jeftinijoj ceni(valjda zbog nabavne cene nesto,nisam skontao)..

Ne to je onaj nizak sa bradom i brkovima, mozes ga videti u radnji u podzemnom prolazu. OK. je ali se razume u racunare isto ko Marica. Mislim da je harmonikas.

Ne to je onaj nizak sa bradom i brkovima, mozes ga videti u radnji u podzemnom prolazu. OK. je ali se razume u racunare isto ko Marica. Mislim da je harmonikas.

Hahaahaha, a jes bre to je harmonikas, tacno tako, sad si me podsetio!

@Peca, jel' ti odsvirao nesto?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno