Šta je novo?

Gde naci plavu neonku

dacetop

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2003
Poena
604
Gde u Beogradu naci plavu neonku i po kojoj ceni. Trazio sam na nekoliko mesta, ali niko nema.

Probaj u Imtel Mega PC store-u, bio sam danas tamo i cini mi se da sam ih video

Bio sam danas u Imtel-u kupovao sam monitor i bas sam pitao, ali nemaju.

Imaš u pccentru neke neonke, ne znam koje boje pozovi pa pitaj...takođe čini mi se da sam ih video i u computer dreamu...

i ja bih da profenserisem malo svoje kuciste...
molba ljudima od strane mene da pored naziva firme stave i adresu i kontakt tel cisto radi lakseg snalazenja...

Vertygo je napisao(la):
Imaš u pccentru neke neonke, ne znam koje boje pozovi pa pitaj...takođe čini mi se da sam ih video i u computer dreamu...

Pitacu sutra u pccentru, a u computer dreamu sam pitao ali nemaju plave.
Hvala za info.

U Pccentru imaš sigurno, danas sam ih gledao na rafu, dok sam čekao neku robu...ali nisam zagledao koje su boje/kakve su...

Zove mja PC centar😀obar dan
-dobar dan
-zanimaju me neonke za kuciste
-da,da izvolite
-u kojoj boji imate
-pa ostalo je jos samo dve plave
-znaci sigurno imate
-da da gospodine sigurno
I tu ti ja rezervisem te neonke i zapucam iz Bogatica u BG(100 km),da bih dosao u PC centar i video da su te "plave" u stvari zelena i crvena.I sta ces morao sam ih kupiti,nisam valjda dzabe dolazio.Nije lose,ja sada drzim crvenu u kucistu ali hteo sam plavu...
Naravoucenije:Ne veruj im dok svojim ocima ne vidis.

Danas zvao u pccentru i rekli su da nemaju plave, nego samo crvene i zelene.
Barem nisu me izlagali da imaju plave 🙂

Ultimo je napisao(la):
Zove mja PC centar😀obar dan
-dobar dan
-zanimaju me neonke za kuciste
-da,da izvolite
-u kojoj boji imate
-pa ostalo je jos samo dve plave
-znaci sigurno imate
-da da gospodine sigurno
I tu ti ja rezervisem te neonke i zapucam iz Bogatica u BG(100 km),da bih dosao u PC centar i video da su te "plave" u stvari zelena i crvena.I sta ces morao sam ih kupiti,nisam valjda dzabe dolazio.Nije lose,ja sada drzim crvenu u kucistu ali hteo sam plavu...
Naravoucenije:Ne veruj im dok svojim ocima ne vidis.

Da, tako sam ja proshao pre jedno 3-4 godine... Zapucam iz NS u BG zbog SB AWE64GOLD, i to na ubedjivanje prodavca iz firme da "imaju to na lageru 100%" . I tako ja za nekih 2-3 sata ulazim u radnju i pitam za karticu, kad ono: "Nemamo". Ja reko zvao sam pre neki sat, rekli ste da imate... kada ce on - Aaaa, ti si to zvao, pa nisam ja mislio da cesh doci danas, pa znash ja to treba da narucim, bla, bla... nisam mogao da verujem... Znaci sada u BG kupuju iskljucivo beogradjani za mene, pa mi dostave 🙂

Zar niko nezna gde u Beogradu moze da se nadje plava neonka??

Otvorio mi se jos jedan problem. Treba da kupim kuciste chieftec dx-01b-d-u, ali prodavac ne moze da nadje sa prozirnom stranom. Znam da ima prozirna strana u Pyramid, ali kosta 35 evra. Zna li neko gde ima po pristojnoj ceni?

Imao si stranice sa prozorom u Hot Hardware sobi mislim da ih je mihailo prodavao ali nisam siguran. Jel si siguran da ih imaju u Pyramid-u ili si ih samo video na site-u?

LUC1FER je napisao(la):
Imao si stranice sa prozorom u Hot Hardware sobi mislim da ih je mihailo prodavao ali nisam siguran. Jel si siguran da ih imaju u Pyramid-u ili si ih samo video na site-u?

Pitacu mihaila. A prozirne strane sam video na njihov sajt, tako da ne znam dal ih trenutno imaju.

dacetop je napisao(la):
Treba da kupim kuciste chieftec dx-01b-d-u, ali prodavac ne moze da nadje sa prozirnom stranom.
Ne znam da li odgovara prozirna strana za BX model (crna), košta 1990 din sa porezom.

Nazad
Vrh Dno