Šta je novo?

Gde naci Nforce4 plocu

hejvule

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2004
Poena
319
Konkretno u Beogradu,i koliko kosta ?

Suska se da je stigla i to "normalno" u malim kolicinama ASUS A8N SLI DELUXE
i njena cena se jos nije formirala definitivno, ali bi trebala biti od 165-175 e(sa uracunatim PDV-om),to je NForce 4 Ultra SLI ploca.MSI NEO4 Platinum i Diamond
kao i Gigabyte K8NXP-939 su poslate Digitalu i Benchmarku samo za review testova.
NForce4 Ultra iz kompanije Epox se ocekuje tokom sledece nedelje,ako budu ispostovali
rokove.DFI nemoj ni da ocekujes jer su najtrazenije ploce po netu i njihova cena porasla nenormalno.Interesantna kupovina bi trebala biti Foxconn NForce4 ultra ploca
(cena oko 105 eura).

Ako budes kupovao MSI, obrati paznju da je sada ima samo u MBSoftu i da je ostalo 6 komada. Stiglo 10, Mancha i ja uzeli po jednu, a Uros i jos jedan decko (to je za koje znam sigurno) uzimaju u ponedeljak... Ili da sacekas da stigne vise, pa da biras...

CULater je napisao(la):
DFI nemoj ni da ocekujes jer su najtrazenije ploce po netu i njihova cena porasla nenormalno.
Otkud ti ovo? Ne vidim da se cena napolju ista promenila.

Konkretno, oc-wear.de, cene su u cent iste kao pre mesec-mesec i po dana... 139,95€ za Ultru, 175,95€ za SLI-D i 205,95€ za SLI-DR. Nista se nije promenilo.

Jedino su im zalihe problematicne, to stoji... doduse, za Ultre nije problem, ima ih.

Ko ceka, doceka :D

Hvala na odgovorima, sacekacu jos 10-ak dana sa kupovinom.

A po Vama koja bi ploca bila najbolja za kupovinu kod nas? Znaci na prvom mestu performanse, pa onda cena. :)

POZ :wave:

CULater je napisao(la):
........Interesantna kupovina bi trebala biti Foxconn NForce4 ultra ploca
(cena oko 105 eura).

Ako je ova cena za Foxconn NForce4 Ultra onda je to veoma zanimljiva opcija. Jer je razlika stvarno velika.
J***** im mater Kinezi. :D
:wave:

Poslednja izmena:
Da li se dobija uz Epox plocu Mini Me odvijach? :eyebrows:

Tako je bio uvek... :,,:

Stiže za par dana i Gigabyte GA-K8N Ultra-9...

I GA je, vidim, popularna na xtremetech.org i anand forumima, makar kao i MSI nF4 Ultra i SLI Platinum (za oc). Izgleda da je ova poslednja revizija (ne biosa, nego ploce, posto je preproduction sample bio krsh za oc, naravno) stvarno ispeglana, a i u bios su mu sukcesivno dodavali opcije za manijake... (tj. nas). Smatram da ce neki mega giga ultra Nforce 4 roundup (Del, Urose), sa makar 12 ploca, sto SLI, sto Ultra, lepo pokazati ko je gde. Ali treba sacekati bar jos mesec i po dana za to!

Lepo, lepo . . . ceka nas zanimljivo prolece. :D

POZ :wave:

Hvala, do kraja nedelje sam ionako planirao da svratim da vidim sta ima novo kod njih.

CULater je napisao(la):
Gde ? U koju firmu stize i jel to kolicina 5-10 kom ?
Nažalost, u ovoj turi je cela količina unapred rasprodata...
Sledeća tura za 10tak dana (GA K8NF-9, 20kom), ali će biti i GA K8NU-SLI, 10kom.

Jel ima nekih informacija za MSI K8N Neo4 Plat. hitno

poz

Nazad
Vrh Dno