Šta je novo?

Gde naci Logitech Internet Navigator SE????

M!ST!CX

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD TR2 2920X @4.3GHz Full Custom Watercooling
Matična ploča
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
GPU
Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Storage
Samsung M.2 NVMe 950 PRO 512GB + GIGABYTE M.2 NVMe 512GB + Samsung SSD 850 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + QNAP TS-431P2 @ 12TB
Zvuk
Logitech Z-5500 Digital
PSU
EVGA SuperNOVA G2 850W
Kućište
NZXT H9 Flow
Monitor
27" 27GP850 Nano IPS 180Hz + 27" LG 4K UK650-W + 27" ACER V276HL
Miš & tastatura
Corsair K70 MK.2 & Razer Lancehead Tournament Edition @ Razer Gigantus
Ostale periferije
Razer Nari 7.1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A34 5G
Pametni uređaji
Samsung Galaxy watch 3 45mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
vec 2 nedelje sam u beznadeznoj potrazi za doticnom tastaturom(znaci Logitech Internet Navigator SE black english layout) ....smorio sam i boga i narod ...i nikako da nadjem....ako neko zna gde moze da se uzme ili ako neko poseduje novu neka me kontaktira na mail:[email protected]

Poslednja izmena:
Evo ja posedujem malo koriscenu koja je kao nova pa se mozemo dogovoriti nesto, ako si zainteresovan javi se na PM :)

Sredio sam za tastaturu, sa Vuletom da znate.

Ccc, preprodaja harvera u sred noci ;)
Ja sam se svojevremeno svetski iscimao da nadjem belu varijantu doticne tastature.

E pa sad tu belu varijantu (bez SE)mozes da nadjes skoro na svakom koraku ...uloge su se zamenile :D

ja sam se namucio da nadjem sa engleskim rasporedom jer su tada u svim prodavnicama imali samo srpsku varijanu...

ja "na zalost"uzimam ovu sa srpskim layoutom ali ebi ga bolje ista nego nista....ne kukam :).....verujte mi ceo celcijati grad sam obilazio 2 nedelje i nista :S:

Poslednja izmena:
secam se da sam i ja danima trazio crnu US tastaturu, ali posto je nigde nije bilo na kraju sam kupio microsoft multimedia natural keyboard

E zato sam ja na vreme uzeo US (black) u Pyramidi. ;) :D

POZ :wave:

Poslednja izmena:
Gidra85 je napisao(la):
E zato sam ja na vreme uzeo US (black) u Pyramidi. ;) :D

POZ :wave:
alo alo alo alo alo alo....ne loz' se.......ti burzujcino cuti
:D :d

Vrh Dno