Šta je novo?

Gde naci Liteon combo........crni?

• Začetnik teme Začetnik teme Dekara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dekara

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
649
Nema ga u pin-u, a bogami ni kod njihovih distributera za Bg.

Imam ja u Nishu 😀
Cimaj me na PM za ostalo.

E, i mene bi ovo moguce interesovalo! :mrgreen:
Treba mi nesto crno, a da pritom bude bolje od LG-jevog combo-a...

Koji model, cena... kako ja to da preuzmem (ti si u Nisu 😀 )?
Ili hoces sve ovo preko PM-a?

Samo jedna firma u bg-u ga ima(trenutno) a to je pc impuls u zahumskoj. Cena 58€.

Dekara je napisao(la):
Samo jedna firma u bg-u ga ima(trenutno) a to je pc impuls u zahumskoj. Cena 58€.
Hvala na infou. Pogledah juce na sajtu - stvarno LiteON, stvarno model LTC-48161H (bas onaj koji mi treba, AKA "najbolji combo koji postoji" :mrgreen: ), stvarno i 58 € cena... samo, ne videh tamo da pise da je sa crnom maskom? Jesi li siguran u to?

U svakom slucaju, pogledacu danas... Zahumska mi je blizu. Nego, jesi li ga ti pazario... ili ides na neku kombinaciju sa BokijemPK?

Jos jednom, hvala na informaciji :wave;

Bio sam danas do Zahumske, nazalost nemaju vise 🙁
Mozda bude u neko dogledno vreme, ali mi rece i da je bas cim sa modelima sa crnom maskom...

Tako da, i dalje se trazi crni LiteON-ov combo, model LTC-48161H (tacna oznaka LTC-48161H-21CBk - taj je sa crnom maskom).

Kod mene jos nekoliko komada ostalo.

Klasicna prica - imamo, dok nam ne pokucate na vrata 😛

BokiPK je napisao(la):
Kod mene jos nekoliko komada ostalo.
Pa sam te pitao sta, kako, gde... kol'ko para, kako da organizujemo prodaju (ti - Nish, ja - BG)... model verujem da je bas onaj sto sam napisao, jer sam bio juce do LiteON-ovog sajta (sajtova) i video da su spravili dva modela combo-a, jedan sa oznakom SOHC-5232K, a drugi je LTC-48161H, koga ima ga u tri verzije (jedna sa crnom maskom i dve sa bezh, od kojih je jedna bulk a druga retail).

Dakle... kako bismo napravili posao?

OptiPlex je napisao(la):

U ovom slucaju nije tako. Ja sam ga pazario u subotu i ostalo je jos nekoliko komada, tako da nije dezinformacija.

Pozdrav.

OptiPlex je napisao(la):

Imam jos 4, a dva su rezervisana za clana foruma sa kojim se pmejlujemo 😛

BokiPK je napisao(la):
...
Imam jos 4, a dva su rezervisana za clana foruma sa kojim se pmejlujemo 😛

Ma nisam mislio na tvoj post vec na Carov koji govori o jednoj firmi iz Bgd-a. Tek sad vidim da se moj post nasao direktno ispod tvog i izvinjavam se zbog nesporazuma !

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno