Šta je novo?

Gde naci LG TFT?

Dovlaa

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
601
Primetio sam da dosta ljudi koji postuju ovde sami nesto diluju ili su u toku pa me zanima da mi neko kaze gde u BGu moze da se nadje
LG TFT sedamnaestica LG1720P ili eventualno LG1710B?

Unapred zahvalan type;

Dovlaa je napisao(la):
Primetio sam da dosta ljudi koji postuju ovde sami nesto diluju ili su u toku pa me zanima da mi neko kaze gde u BGu moze da se nadje

LG1720P sam ja hteo da uzmem, ali ih nije bilo nigde u Evropi, tako da koliko ja znam, oni nisu ni dolazili kod nas...

A 1710B ćeš već naći kod nekoga...

I ja sam razmisljao da uzmem dotocni monitor 1720P ali ga popljuvase u poslednjem broju Digital-a.........

To znaci da ga je Bahati popljuvao, a on je clan foruma...
Mozda ce procitati ovo, i objasniti sta ne valja...

Dovlaa je napisao(la):

Unapred zahvalan type;

Menjas krsh, Roshba, a ? Rekao bih: Najzad ! ;)

Probaj da se raspitas u firmi Cores, ako ih igde ima bice ih tamo...

Cores ne radi do ponedeljka, sele se...

Gedza je radio sa Coresom :).
Dovla, okreni moderatora Gedzu, 065 333 9 333, zove se Misha, i pitaj da li moze da ti ga nabavi (verovatno moze), naravno od ponedeljka, kad prorade sve firme...

nesharm je napisao(la):
Cores ne radi do ponedeljka, sele se...

Offtopic: sele se negde u Tosin Bunar? Tamo su nesto gradili ako se dobro secam...

Izvinjavam se ali ko mi je obrisao i zasto moj poslednji post u kome sam upucivao coveka na naseg zajednickog prijatelja koji moze da mu pomogne ??? :cuss:

Vrh Dno