Šta je novo?

Gde naci legalan iGo za Android

Ajde ako moze i meni link za motogis na pm, bas da probam i ja jer me zeza obicni iGO, rezolucija je 320x480, HTC Magic. Mape imam, pretpostavljam da rade od obicnog iGO.

Pojurite po guglu, ima zilion linkova. Ne rade svi, ali većina šljaka. ;)

Dakle kao sto rekoh i dalje ostajem pri svome, NDrive je lose odradjen, iGO radi. Nema potrebe dalje tragati.

Jos kad bi nasao i verziju koja radi bilo bi milina :)

a jel neko otisao na market da skine verzijuza svoj mobilni.... Ja sam tako uradio za i5700

Meni se IGO nikad nije pojavio na marketu, doduše nisam proveravao u poslednje vreme.

evo sad sam video stvarno nema...dok sam imao 2.1 android na i5700 i stari market pojavio mi se nekim cudom...nadam se da je tako bilo...posto sam probao sve druge verzije sa neta i nisu radile...

evo sad sam video stvarno nema...dok sam imao 2.1 android na i5700 i stari market pojavio mi se nekim cudom...nadam se da je tako bilo...posto sam probao sve druge verzije sa neta i nisu radile...

Ja koliko sam shvatio iGo nije nikad bio na marketu nego su samo prodavali softver direktno proizvodjacima telefona ili provajderima. Mozda jedino da su ga stavili neko vreme zbog testiranja.

Ako ne moze da se kupi, onda nije nikakav kriminal da ga pronadjete na netu, ima APK instalacija za sve rezolucije (sem za tablete).

Za mape takodje treba odvojeno da se snadjete ,jer bez IGO foldera na kartici nece da radi.

iGo motogis v2.4 je najbolja stvar za Android. Mnogo je bolji nego default iGo, drugačiji skin, mogu via rute da se dodaju, prikazuje i naredno skretanje posle sledećeg, pokazuje brojeve ulica sa leve i desne strane, itd.

+1

Vidim da mnoge muči problem sa memorijom. Motogis varijanta igoa to rešava tako što neke stvari, glasove i sl trpa na karticu (pored toga ima i rad sa više međutačaka u ruti što običnom igou fali). Sa druge strane motogis ima samo za 800*480 a ta rezolucija obično ne pati od manjka memorije.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno