Šta je novo?

Gde naci iPaq 1940/1945?

zwerko

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
620
Dakle zna li neko gde mogu da potrazim ovu spravicu? Video sam u Comtrade-ovoj prodavnici u Veru model 1930, ali mi je relativno zbunjeni prodavac rekao da trenutno nemaju 1940, niti da zna kada ce imati. E sad nemaju ga ni u prodavnici u staklencu (opet malo zbunjeni prodavac), a ja ne znam da li imaju nesto jos gde rade maloprodaju, tj gde ja kao obican gradjanin mogu da dodjem i da pazarim. Ako neko ima neki takav kontakt bio bih zahvalan. Naravno ako neko zna i nesto osim Comtrade-a gde moze da se nadje iPaq neka kaze, svaka opcija je dobrodosla.

Razlika izmedju H1930 i H1940 je u tome sto 30-tka ima procesor na 206MHz i 16MB flasha, a 40-tica ima procesor na 266MHz i 32MB flasha. Flash se nadopuni klasicnom SD karticom (32, 64, 128, 256 itd). Mislim da bi H1940 i H1945 trebali da budu isti, samo sto ovi sto zavrsavaju na 5 treba oficijeno da pripadaju biznis liniji, a ovi na nulu liniji 'kucna radinost'. To je uobicajena politika HP-a koji je recimo jedan te isti laptop prodavao u US kao Presario, a u ostatku sveta kao Omnibook seriju.

Pa generalno znam u cemu je razlika, samo ne znam gde da kupim :)

I zaboravio si da napomenes da 1940/1945 (koji inace jesu isti) ima Bluetooth, za razliku od 1930/1935, sto mi je onako malo bitna stavka. Takodje oba prema specifikaciji imaju po 64 mb rama, jedina je razlika sto 194x ima neku File store opciju, koja omogucava da se podaci upisu u rom, sto dodaje jos nekih 14mb prostora.

Da, oba imaju po 64MB RAMa, a ova memorija 16 i 32MB su flash storage - tamo gde ti lezi My Documents (nije isto). Podrzavaju takodje i opciju da se parche RAMa tretira kao disk ukoliko u flashu ponestane mesta (autmatika). A kod svih mozes da flashujes ROM - tako se i vrsi upgrade na drugi OS.

Za kupovinu bese neko iz CG vec otvarao ovde topik, pa potrazi u ovoj sobi da vidis kako se saga zavrsila...

Gledao sam taj topic vec, covek je narucio preko nekoga iz CG, a ne ide mi se bas tamo da ga nalazim....

Zovi neku od PC4U prodavnica, npr onu na Studentskom trgu (180-134), pa pitaj da li imaju. Njihova matična firma, BS Procesor ih je imao na lageru relativno skoro, pitanje je samo da li su otišli u međuvremenu.

au koji revival ... :p izvinjavam se u napred.

zanima me - dobio sam ovaj model na poklon, i zeleo bih da ga opremim softverski. sobzirom da se ama bash nishta ne razumem u PDA, molio bih za pomoc.

da li mogu da podignem OS sa 2003 na wm 5.0 ?

shta od softvera mogu da stavim na ovaj model ?

Nazad
Vrh Dno