Šta je novo?

Gde naci graficku za micro PC?

• Začetnik teme Začetnik teme Sale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sale

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
660
Da li neko zna gde bih mogao da nađem 'low-profile' grafičku, dakle onu koja je po visini upola manja od standardne AGP karte? Imam Nvidia Vantu u jednoj još uvek dobroj desktop mašini, ali mnogo štuca u 1280x1024, pa bih da je zamenim jačom.

Potraži club 3d ati 9250, on je low-profile i stiže sa dodatnim niskim bracketima za montažu.

Evo i slike:

Prilozi

• c3d 9250 low.webp
    c3d 9250 low.webp
    53 KB · Pregleda: 68
Jos bolje:
GeCube Ati R9250.
Takodje iam dodatni lim za montazu u slim kucista. Kartica daje fenomenalnu sliku.

Ako nadjes matrox G550,... mislim da je neko pitao koliko moze da dobije za nju pa vidi da li je prodao.

Još uvek nisam rešio problem. Naime predloženi 3D Club otpada jer mi je kućište pomalo "blesavo". Znači ploča prima AGP karticu sa niskim bracketom, i 3 PCI kartice normalne veličine (u kućištu stoje paralelno sa pločom i bodu se preko PCI raiser kartice).
Znači dolazi u obzir samo kartica na niskim bracketom koja na sebi ima Analog VGA (kod navedenog 3D Cluba na niskom bracketu ostaje DVI i S-Video, a analogni VGA ide na drugi bracket koji ja nemam gde da ubodem).

@milanbb Matrox je već našao novog vlasnika

Pogledaj sliku malo bolje i videces da uz karticu dobijas i DVI>VGA adapter tako da mozes preko njega prikljucuti monitor i tada ti uopste nije neophodan VGA izlaz koji se montira na taj drugi bracket.

Pozdrav

Hvala Vuče! Nisam obratio pažnju (u stvari nije mi uopšte pala na pamet ta mogućnost), tako da je tvoj predlog ustvari skroz ok.

U tom slucaju mozes da razmislis i o NV 6200 od asusa, ima low profile 64bitni model koji radi kao 9550 ...

Nazad
Vrh Dno