Šta je novo?

Gde naci fan grill?

• Začetnik teme Začetnik teme velko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
Znaci gde kupiti fan grill i to najobicniji kao na napajanjima. Zanimaju me modeli za 80mm i 92mm ventilatore. Znam da ima nekih Cooler Master modela u Imtelu ali nisu obicni vec neki za modding.

Takodje ako je neko video negde dobar cooler za intel a da nije titan ili cm neka javi...

Poslednja izmena:
Ima nekih u Kanibalu u Piramidi u bloku 44 (Mala piramida, ona najbliža Domu zdravlja). Nisam kupovao, nego video da vise na zidu...

ok, hvala. svraticu neki dan da vidim.

Ja sam ih uzimao u Radio klubu, Timocka 18. Imali su ih svih velicina. Pa ti vidi gde ti je blize.

Samo da pitam da li ima negde da se nabave filteri za prasinu koji idu izmedju kulera i grill-a ili kucista?

thunderchase je napisao(la):
Ima i u Imtelu, video sam u "cijeniku" 😉 ...
pa lepo rece covek da je bio u imtelu i da je nasao samo grillove za modding...

Poslednja izmena:
illidan je napisao(la):
Samo da pitam da li ima negde da se nabave filteri za prasinu koji idu izmedju kulera i grill-a ili kucista?

Ima, ima.... a onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju..... 🙂

Strpi se do 2007-me.... tada ce valjda stici i u nasu Jevropu.

Apropo grill-ova... u Kanibalu nema nista osim nekih starih zaliha, Japan elek. je imao nesto ali....

Moram da priznam jedino nisam bio do radio kluba jer nigde nisam nasao grill za 9cm.

ja imam dva filtera za 80mm, aluminijumska u fioci.. ne mogu da se montiraju na chiefa...

imas u itc-u, ja sam skoro uzimao. ulica je mislim sime milosevica na vracaru.

Nazad
Vrh Dno