Šta je novo?

Gde naci bezicnu bubicu???

nikz38

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2004
Poena
601
Zanima me da li neko zna gde mogu da se nadju bezicne bubice :,,: koje su neprimetne kada se stave i kolika je otprilike njihova cena? :type:
pozdrav

E, što nije bilo ovakvih "pomagala" kada sam ja išao u školu... :D :D :D

Još malo pa će profani, pre svakog ispita da pregledaju uši studentima ;)

Ja bih rađe naučio to što treba i stavio u džep tih 530€ :d

jddipqd je napisao(la):
Ja bih rađe naučio to što treba i stavio u džep tih 530€ :d

Zavisi sta ucis i koliko se procenio svoj radni sat....ja za sada jos uvek, kao nesto, ucim :d
:(

Urose, Spy007 nisu bezicne...

100e i da dam za ovu bezicnu...ali 5 glava?!?

PJ je napisao(la):
100e i da dam za ovu bezicnu...ali 5 glava?!?
pa za nekog ko je vec resen da placa ispite bolje da ulozi u to nego da spuca iste pare u jedan ili dva polaganja. ;)

@mali offtopic, ali...

I sta ce posle da radi u zivotu, ako na taj nacin prolazi ispite??? :d
Mislim da je vreme kada su ocevi govorili deci: "Samo ti sine zavrsi fakultet da nista ne bi morao da radis", za nama! :)

p.s. Bar se nadam! ;)

Kako se grdno varash. ja eto za svo vreme svog studiranja nisam uzimao privatne casove, osim jednom kad sam napravio veeeliku pauzu u spremanju tog ispita i nisam mogao da se vratim u kolosek. Kod onoga kod koga sam isao na casove (inace moje koleginice) video sam mali milion "uspeshnih" ljudi sa faxa, za koje sam uvek smatrao da su pametniji od mene (a ono makar vredniji), i tada mi je koleginica ispricala (posto ona drzi casove 8 godina iz skoro svih predmeta sa faxa) da postoje ljudi koji dolaze kod nje od prve godine i da ih ona sprema bukvalno za SVAKI ispit! I to nije mali broj mojih "kolega" nego o tome se ne prica. Inace fakultet je gradjevinski, smer najtezi, konstrukcije, ali to nije opravdanje da se protrcava kroz fax. Ti ljudi nisu nista sami provalili, nisu verovatno nikad ni slusali predavanja, sve su im drugi sazhvakali, a oni su samo progutali. I oni ce kao i ja dobiti diplomu ovog fakulteta, nigde se nece videti ko je kako radio nego samo ko je za koliko zavrsio. Cak ce se oni ceniti vise jer su zavrsili pre mene, jer ja sam bio glup sto sam mucio svoju glavu samostalnim provaljivanjem materije.
Takvi ljudi naravno ne prezaju ni od koriscenja pomocnih sredstava tipa bubice, bezicne, mobilni i sl jer njiam je jedino bitno da se ispit da, a sta od toga znaju o ko ce da odgovara kad se desi neka greska u projektovanju, nije njihovo da muce glavu s tim.
Da se razumemo, koristim i ja puskice, ali na njih stvaljam stvarno nepotrebne stvari za pamcenje u tom trenutku, a ne celo gradivo tog predmeta za izlazak na ispit.

Ako si milslio na mene da se varam (a verovatno jesi), nije mi jasan tvoj odgovor!

BTW, nikad u zivotu nisam isao na privatne casove (cak sam ih i sam davao) i najvise volim kada nesto sam skontam! Nikada ne bih to nazvao "mucenjem svoje glave samostalnim provaljivanjem materije". Pa cemu inace glava sluzi? :) Konsultacije sa kolegama/asistentima/profesorima tu ne ukljucujem.

p.s. Znas onu staru kinesku, da je bolje da nekoga naucis da kuva, nego da mu kuvas svaki dan! ;)

Nisi uopste ukapirao sta sam napisao!

Nije poenta u provlacenju kroz ispite (toga ce uvek biti!:)) nego u "provlacenju" kroz zivot! ;)

Bahati [SiD] je napisao(la):
pa za nekog ko je vec resen da placa ispite bolje da ulozi u to nego da spuca iste pare u jedan ili dva polaganja. ;)

A da li je nekome palo napamet da neki ljudi ovakve stvari koriste za jos ponesto osim za polaganje ispita? NJaaaa....kome je to potrebno :)

ovo je vec otislio u offtopik ohohoj...

PJ je napisao(la):
A da li je nekome palo napamet da neki ljudi ovakve stvari koriste za jos ponesto osim za polaganje ispita? NJaaaa....kome je to potrebno :)
e da 'bote, pa ima i diplomski, magistarski, doktorska... :d
al ne, ozbiljno, nista mi ne pada napamet, od kad su u milionera uveli radio jammere i full body cavity search. ;)

Urose, Spy007 nisu bezicne...

Jedino ako ja nisam razumeo, pa u stvari ono sto je u uvetu je zicom povezano sa mobilnim sto mi, doduse, sad izgleda logicno. :S:

Ima i najam te bezicne na prvom sajtu, 60 ejra. To je OK.

Zavisi za koliko ispita ti treba! ;)

A ima i druga varijanta:
Ako nameravate i dalje da je koristite, a sluchajno ( :) ) znate josh dva ortaka koja bi htela isto da se ispomagaju, lepo podelite cenu na 1/3, a to ti ispadne 2-3 iznajmljivanja.
E sad zavisi, nekom treba za 1 ispit, a nekome za ceo fax, e to ne razumem, koji je onda ku!#$^&c i upisivao fax?

Jedino ti drugari ne smeju da budu i kolege! :)

Kako ce da polazu isti ispit u isto vreme? ;)

Delija je napisao(la):
Kako ce da polazu isti ispit u isto vreme? ;)
Pa ne moraju u istom roku :eyebrows:

Vrh Dno