shagrath je napisao(la):Ili kako li se vec zove "ono" za saranje AMD procesora. Nervira me zezanje sa grafitnom olovkom pa hocu da moj Duron 1GHz "belezim"na malo duzi period.
PJ je napisao(la):Ja sam kupio prekoputa Politehnicke akademije u nekom servisu za TV/video/audio i sl uredjaje...
Elektronci ga koriste za lemljenje gde ne moze da pridje lemilica, pa probaj po tim servisima...
Misko je napisao(la):PJ jel ti nije frka da mi pozajmis (prodas) malo tog srebra, koristio bih ga kao pastu izmedju proc i coolera, jer srebro je najbolji provodnik.
PJ je napisao(la):Ja san ga kupio u tako minijaturnom pakovanju da smo otkljucali 3 procesora (moj nismo, ali smo jedan zeznuli, pa 2x) i potrosili smo 1/3 pakovanja.
Pretpostavka je da bi ti za mazanje procesora trebalo nekoliko tih "epruvetica|"
Preskupa ti je varijanta da to radis.....ovu bocicu smo platili 25DM....
Jel to ono mesto gde prodaju flekice za gume?Bata je napisao(la):moze da se kupi u ul 27. Marta (broj 66-nisam siguran ) , preko puta Postanske stedionice, prodavnica se zove "Rema".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari