Šta je novo?

Gde naći MSI Wind

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Treba mi MSI Wind U100-021NL, znači model sa 80GB i 1GB rama u beloj boji, ali ga niko od firmi koje sam zvao nema 🙁

Da li neko ima ideju gde ga mogu naći a da ne košta kao što neki prodaju crnu varijantu za 35.000+ dinara 🙁

Jesi probao pccentar,oni ga uvoze.Budi spreman da platis,sve je otislo gore.

lovi oglase, jednom mesecno naleti polovan star 2-3 meseca, ja sam tako pazario (upravo kusam sa njega 🙂) za 260e nasao sam ponudu na pc berzi, mali oglasi

pa ovo je 10" model...jedino što me nervraju te nerealne cene 🙁

a u pakomu ima samo MSI U100-041EU po ceni od skoro 40.000 što je stvarno PREVIŠE

Poslednja izmena:
Upravu si da je 10,ali stizu sa jacim CPU,i ima jos neka poboljsanja.Tako sto ti kaze covek strpi se malo ako ti nije hica.Ja sam pre 20 dana na pc berzi i na krstarici nalazio i za 200 eura.

ali treba mi nov sa garancijom...(nije za mene) a to što će se pojaviti novi modeli to mi ne ide u korist pošto "meni" treba najslabiji 🙂

ali treba mi nov sa garancijom...(nije za mene) a to što će se pojaviti novi modeli to mi ne ide u korist pošto "meni" treba najslabiji 🙂

Ali ako je star 2-3 meseca znachi da imas jos 21 mesec garancije,tako da nije bas neki veliki problem.Osim ako se bas ne lozis na broj 24..😛

Poz

opet kažem, nije za mene

^
Dobro,dobro,nema problema..🙂

Pozovi List Computers , mislim da oni imaju , cena je oko 35000-36000 din

A zasto mora MSI wind (po meni osrednji u svemu).Ako nisi video,ima u oglasima 2 male toshibe,skoro kao nove,pisana garancija i ostalo,pa pozovi ih,cenkaj se,itd

Kontam da je razlog ekran...ali i NENORMALNE cene polovnjaka...za manje ima novi u TM 🙂

Poslednja izmena:
Imas na forumu prodajem kupujem neki MSI Wind cini mi se 250 eura sa garancijom

Nazad
Vrh Dno