Šta je novo?

Gde moze da se nadje program nalik Fraps-u???

nex

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2003
Poena
609
Treba mi dakle program koji ce, u toku igre, pritiskom na neki taster, poceti da snima sliku sa monitora u video faj. Imam fraps, ali on je neregistrovan, tako da moze da snima samo 30sec! A crack za njega nema nigde na netu! Jel moze neko da mi navede neki program koji radi istosto i on i koji je po mogucnosti freeware.

nex je napisao(la):
Treba mi dakle program koji ce, u toku igre, pritiskom na neki taster, poceti da snima sliku sa monitora u video faj. Imam fraps, ali on je neregistrovan, tako da moze da snima samo 30sec! A crack za njega nema nigde na netu! Jel moze neko da mi navede neki program koji radi istosto i on i koji je po mogucnosti freeware.

I koji po mogucnosti pravi pare... ;)
Salim se, mislim da nema, neznam.. i mene zanima..

I ja sam trazio istu stvar i sve se svodilo na jedno- platiti Fraps ali meni je skupo jer mi treba cisto zabave radi,jedino da se skupimo na svise pa da se utalimo

Prvo nije lepo da koristis warez jer time smanjujes sansu za izlazak nove verzije programa ,igrice itd. :D
Koliko se ja secam to moze preko Snag It-a ali on ima ogranicenje od 30 dana koriscenja!

Video sam skoro opis slicnog programa koji je bas specijalizovan za to, ali nisam zapamtio kako se zove, ovo cisto da znate da postoji, nacicete valjda...

imas i camtasia studio mozes da skine sa neta ako se potrudis i ima daleko vise opcija nego fraps.

Vrh Dno