Šta je novo?

gde mogu da nadjem

Inace, evo ti jedan zanimljiv link: www.stripovi.com
Hrvatski sajt, ali se bavi i stripovima izaslim u ex yu, a ima naravno i forum na kom ima dosta ljudi odavde (iz yu).

i jos jedno pitanje.da li sada usere sa moje liste koje skidam danas mogu i sutra bez obzira na to da kada se konektujem nisu na celokupnom spisku

da li bre mozes da verujes banirali me sa servera zbog toga sto sam se u chatu posvedjao sa ustasom.ajde da je normalan nego je jos i *****.ne mogu da verujem.moj ip je baniran da li to znaci da vise necu moci nikad da pristupim serveru.majku mu ustasku.

Gavri je napisao(la):
i jos jedno pitanje.da li sada usere sa moje liste koje skidam danas mogu i sutra bez obzira na to da kada se konektujem nisu na celokupnom spisku
Pa mozes samo ako su oni on-line, tj. ako su na "celokupnom spisku". Zato je najbolje birati ljude sa cable, DSL-om itd. ili moderatore, odnosno one sa @ (sko se ne varam) ispred nicka. Oni su skoro uvek tu!

Gavri je napisao(la):
da li bre mozes da verujes banirali me sa servera zbog toga sto sam se u chatu posvedjao sa ustasom.ajde da je normalan nego je jos i *****.ne mogu da verujem.moj ip je baniran da li to znaci da vise necu moci nikad da pristupim serveru.majku mu ustasku.
Haha... Pa kako si ga uopste nasao?
Jer si svadjao u main chatu na srpskom ili engleskom?
Sta, jer priznao da je *****... :D
Koji mu je bio nick?

ma zove se gej satanista i priznao je da je *****.u cetu sam stavio mrs bre i odmah covek poce da pite kako je u zagrebu itd.i kada sam poceo da pricam na srpskom i na engleskom odvalio da ne sere da smo dosadni ustasa je poceo[kao isvaki ]da se ulizava pod kozu.:cuss: nego kazi mi da li sam ja to baniran za stalno.da li se to moze promeniti tako sto u programu stavim lazni broj ip adrese.

ha ha moze.glupi amerikanci.pa ako se pojavi ponovo onaj gej zaklacu mu kompjuter.

kazi mi dusmane da li mozes da nabavis onaj strip.i ako imas dilan dogove posalji mi ih.pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssss.

Nazad
Vrh Dno