Marko37 je napisao(la):Gde se generalno mogu naći skenirani stripovi? Pretpostavljam da ima neki dobar irc server/kanal za takve stvari.
Gavri je napisao(la):jeli sta mu znaci ono 13 gb itd.nije valjda da ima 13 gb stipova.
Gavri je napisao(la):i da li trebam sve podatke u stings da podesim.ako treba trebalabi mi mala pomoc.
Znam za DC, ali ga nisam mnogo koristio. Baš sam poslednji put preko njega i trazio neke stripove (Berserk), ali nije išlo baš kako treba. Prvo, većina hubova koji valjaju obično imaju razna ograničenja. Gomila njih traže da šerujem par giga. To i nije problem, obično lažiram sa DivXovima, ali je problem sa onima koji traže jaku vezu, a to je već malo teže. A na onima na kojima sam i nalazio nešto, ide kilobajt u sekundi max.DusMan je napisao(la):Posoji jedan programici koji se zove DC++ ...
Imam "mali" hard od 20Gb, ali mi otprilike samo 5-6 GB ode na stripove. Ostalo sam narezao na diskove.Gavri je napisao(la):pa koliki hard imas kad mozes da stavis 19 gb stripova.nije valjda da pola hard diska ode na to.da li postoji mogucnost da nekako odstranim te div x ove sa liste.onda kako to samo dvaput imam pravo u tom programu da pretrazujem i posle kaze da nemogu vise.nije neki problem ponovo ga instaliram ali cisto me interesuje u cemu je stvar.
Gavri je napisao(la):sto se tice setingsa stavio sam nik ,mejl itd.nije mi jasno statreba dase radi u connection settings stoji mi active i prazan ip broj da li tu treba nesto drugo da radim.dalje downloads ovo gore valjda pokazuje gde ti smeta to sto skidas,a one brojke dole stavio sam na 7.sharing etu vec nemam pojma uopste sta treba da se radi.logs and sounds takodje.kao i sa advansed sta treba da se napise cekira.i reci mi da li imas strip judge .
Ne znam za taj strip...Gavri je napisao(la):nisam mislio na njega.mislio sam na sisatog agenta cia .ali nije bitno.ukoliko imas dreda ,betmena,spidermena mister noa ako mozes posalji mi.ja imam prvih 120 epizoda alana forada,20 asteriksa,neki zagor,prvi broj mister noa.i zamalo da zaboravim.ukoliko imas dilana doga posalji ga molim te.hvala puno za pomoc.
Gavri je napisao(la):moram jos nesto da te pitam.kako je moguce da skinem160 gb.da li je moguce da sakinem np. 10mb i vidim kasnije sta je u tih 10 mb.
Gavri je napisao(la):i jao pa ovde ima crtaca na kilo spjdermeni transformersi.......
Gavri je napisao(la):kakav pocetnik.jos kao klinac od pet godina sam turirao majku da mi kupuje zagora,mister noa,kapetana mikija,bleka ,komandanta marka i naravno da mi cita posto tada nisam znao da citam.nacicu ti link za ovaj strip pa ti vidi.nego kako radi ona opcija search.kada stavim nesto da mi trezi,ne izbaca nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari