Šta je novo?

gde mogu da nadjem

Gavri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
619
gde mogu da skinem tomb raider stripove ili darkangel stripove.hvala

Da li te interesuju stripovi na papiru ili skenirani stripovi?

Gde se generalno mogu naći skenirani stripovi? Pretpostavljam da ima neki dobar irc server/kanal za takve stvari.

Marko37 je napisao(la):
Gde se generalno mogu naći skenirani stripovi? Pretpostavljam da ima neki dobar irc server/kanal za takve stvari.

Nemora obavezno da bude dobar ali ako ga pronadjes javi i meni :)

Posoji jedan programici koji se zove DC++ http://dcplusplus.sourceforge.net/
Radi na foru WinMX-a, Morpheusa i slicnih... Znaci, share program.
Kad ga skinete, instalirate, pokrenete, prvo idite u settings i tamo podesite sve potrebne stvari (nick, share folder, download folder, temp folder...) i u main window u polje "Maunel connetc address" ukucajte megaman.gotdns.com
Tu su liko sa ogromnim kolicinama stripova... Americkih najvise, mada ima i Evropskih, a moze se i ponekad od nasih ljudi pokupiti koji Zagor... :)
U desnom polju gde je spisak ljudi koji su tu, desnim klikom skinite listu odredjenog usera i skidajte...

Puno srece...

jeli sta mu znaci ono 13 gb itd.nije valjda da ima 13 gb stipova.

i da li trebam sve podatke u stings da podesim.ako treba trebalabi mi mala pomoc.

Gavri je napisao(la):
jeli sta mu znaci ono 13 gb itd.nije valjda da ima 13 gb stipova.

Moguce je da shareuje i DivX-ove, ali je isto tako moguce da ima 13GB... Nije to nista ja sam imam oko 29GB, a ima i likova koji imaju vise... mnogo vise!:)

Gavri je napisao(la):
i da li trebam sve podatke u stings da podesim.ako treba trebalabi mi mala pomoc.

Pa, podesi ono najglavnije... Ako ti treba pomoc, reci sta ti nije jasno. 'Ce da bude sredjeno...:D

DusMan je napisao(la):
Posoji jedan programici koji se zove DC++ ...
Znam za DC, ali ga nisam mnogo koristio. Baš sam poslednji put preko njega i trazio neke stripove (Berserk), ali nije išlo baš kako treba. Prvo, većina hubova koji valjaju obično imaju razna ograničenja. Gomila njih traže da šerujem par giga. To i nije problem, obično lažiram sa DivXovima, ali je problem sa onima koji traže jaku vezu, a to je već malo teže. A na onima na kojima sam i nalazio nešto, ide kilobajt u sekundi max.
Preostaje mi jedino da ubedim NEKOGA da već jednom instalira DC za Linux na poslu... :D

Pa ovaj megaman.gotdns.com hub je dobar... Ne zahteva neku jaku vezu, jer ja sa 56K lako prolazim. Inace ovo ti je i najbolja lokacija za stripove na netu... osim mozda nek mIRC sobe, ali sa mIRCom ide jos sporije nego sa dc++om.

Ispravka za ono gore gde sam rekao da imam 29GB... Imam 19... Promasio sam jedan u zurbi pa sam pritisnuo 2!type;

pa koliki hard imas kad mozes da stavis 19 gb stripova.nije valjda da pola hard diska ode na to.da li postoji mogucnost da nekako odstranim te div x ove sa liste.onda kako to samo dvaput imam pravo u tom programu da pretrazujem i posle kaze da nemogu vise.nije neki problem ponovo ga instaliram ali cisto me interesuje u cemu je stvar.

sto se tice setingsa stavio sam nik ,mejl itd.nije mi jasno statreba dase radi u connection settings stoji mi active i prazan ip broj da li tu treba nesto drugo da radim.dalje downloads ovo gore valjda pokazuje gde ti smeta to sto skidas,a one brojke dole stavio sam na 7.sharing etu vec nemam pojma uopste sta treba da se radi.logs and sounds takodje.kao i sa advansed sta treba da se napise cekira.i reci mi da li imas strip judge .

Gavri je napisao(la):
pa koliki hard imas kad mozes da stavis 19 gb stripova.nije valjda da pola hard diska ode na to.da li postoji mogucnost da nekako odstranim te div x ove sa liste.onda kako to samo dvaput imam pravo u tom programu da pretrazujem i posle kaze da nemogu vise.nije neki problem ponovo ga instaliram ali cisto me interesuje u cemu je stvar.
Imam "mali" hard od 20Gb, ali mi otprilike samo 5-6 GB ode na stripove. Ostalo sam narezao na diskove.
Hmmm... ne razumem zasto bi ih odstranio, ali ne - ne moze. Ti skidas od covek njegovu listu, i dobijes one foldere koje je on izabrao da share-uje.
Kako bre imas pravo da 2 put pretrazujes??!! Mislis, da u hubu kad trazis nesto mozes samo 2x nesto da trazis... Nije mi jasno. Ja nisam nikad imao takvih problema. Ajde mi reci sta ti tacno kaze kad 2x trazis...

Gavri je napisao(la):
sto se tice setingsa stavio sam nik ,mejl itd.nije mi jasno statreba dase radi u connection settings stoji mi active i prazan ip broj da li tu treba nesto drugo da radim.dalje downloads ovo gore valjda pokazuje gde ti smeta to sto skidas,a one brojke dole stavio sam na 7.sharing etu vec nemam pojma uopste sta treba da se radi.logs and sounds takodje.kao i sa advansed sta treba da se napise cekira.i reci mi da li imas strip judge .

- active i treba da stoji... ip polje je i meni prazno, dakle moze da ostane prazno;
- "downloads" u prvom polju namestas u koji folder ti skida stvari;
- te brojke dole su meni sve na nuli! :D
- drugo polje ti je Temp folder, tj. gde ce ti smestiti stvari koje jos nisu gotove;
- "sharing" - ides na "add folder" i izaberes folder(e) koji ces da share-ujes, tj. delis... Pozeljno je da imas neki folder sa stripovima... Ali ako nemas nista, sledi uputstva za novajlije u ovom hubu;
- "logs & sounds" - ovde podesavas ako zelis neke zvukove da te obavestavaju za odredjene radnje, itd.
- "advanced" - nema potrebe da se *****avas sa tim.

Da li to mislis na strip Judge Dredd?

nisam mislio na njega.mislio sam na sisatog agenta cia .ali nije bitno.ukoliko imas dreda ,betmena,spidermena mister noa ako mozes posalji mi.ja imam prvih 120 epizoda alana forada,20 asteriksa,neki zagor,prvi broj mister noa.i zamalo da zaboravim.ukoliko imas dilana doga posalji ga molim te.hvala puno za pomoc.

moram jos nesto da te pitam.kako je moguce da skinem160 gb.da li je moguce da sakinem np. 10mb i vidim kasnije sta je u tih 10 mb.

i jao pa ovde ima crtaca na kilo spjdermeni transformersi.......

Gavri je napisao(la):
nisam mislio na njega.mislio sam na sisatog agenta cia .ali nije bitno.ukoliko imas dreda ,betmena,spidermena mister noa ako mozes posalji mi.ja imam prvih 120 epizoda alana forada,20 asteriksa,neki zagor,prvi broj mister noa.i zamalo da zaboravim.ukoliko imas dilana doga posalji ga molim te.hvala puno za pomoc.
Ne znam za taj strip...

Hmmm... definisi "posalji mi".

Imam i ja to sto imas... Ali dobro je... dovoljno za pocetnika!:)

kakav pocetnik.jos kao klinac od pet godina sam turirao majku da mi kupuje zagora,mister noa,kapetana mikija,bleka ,komandanta marka i naravno da mi cita posto tada nisam znao da citam.nacicu ti link za ovaj strip pa ti vidi.nego kako radi ona opcija search.kada stavim nesto da mi trezi,ne izbaca nista.

Gavri je napisao(la):
moram jos nesto da te pitam.kako je moguce da skinem160 gb.da li je moguce da sakinem np. 10mb i vidim kasnije sta je u tih 10 mb.

Da li mislis da skines 160gb ili mb? :beat:
Ako je ovo prvo - tesko da ces uopste skinuti, a ako je ovo drugo trebaju ti samo cvrsta veza i celicni zivci! :D
Ako je taj strip 160 mb u folderu u slikama, hocu reci ako nije u arhivi mozes da skines koliko hoces slika da proveris da li valja. A ako je u arhivi, mozes ako je u .rar-u... DC++ ti nezavrsene fajlove stavlja u TEMP folder.

Gavri je napisao(la):
i jao pa ovde ima crtaca na kilo spjdermeni transformersi.......

Da, u ovom hub-u se takodje skupljaju likovi koji se lmnogo loze na crtace.

Gavri je napisao(la):
kakav pocetnik.jos kao klinac od pet godina sam turirao majku da mi kupuje zagora,mister noa,kapetana mikija,bleka ,komandanta marka i naravno da mi cita posto tada nisam znao da citam.nacicu ti link za ovaj strip pa ti vidi.nego kako radi ona opcija search.kada stavim nesto da mi trezi,ne izbaca nista.

Search radi kao i svaki search! :D
Mozda nisi dobro ukucao, ili neiko nema to sto trazis (sto je malo moguce).

Znaci jos jedan stripofil, ha?
Imas li jos uvek nesto od stripova? Sta si jos citao osim onog sto je izdavao "Dnevnik"?

evo stavio sam da mi trazi kurnjikova video i nije nista nasao.video sam da ima dosta serija za d. pa sam hteo i neku od vrelina akapulka,ali me search *****ava.evo ti onaj link sto sam ti obecao http://www.comicfanmag.com/judge_rev.shtml.imao je i bolji ali sada ne mogu da nadjem.

ne mogu dase konektujem na onaj server za stripove izlazi mi ova poruka ate message from Kryten: <Kryten> You have not met the minimum number of slots for this hub. You have been redirected.
*** Redirect request received to a hub that's already connected
*** Disconnected

i sta mu znaci kada ponem da snimam nesto i konektujem se i nakon toga izadje poruka no slots available.

Slots = mesta za upload/download
Mislim da je minimu za ovaj Hub 3 mesta. Dakle Setings => Sharing => u dnu prozora opcija Upload slots.
A u downloads imas opcija za koliko downloadaovanja ti hoces maximalno da imas. Najbolje je staviti na nulu, jer je to beskonacno...

Nazad
Vrh Dno