Šta je novo?

Gde kupiti Waterblock???

• Začetnik teme Začetnik teme ebe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ebe

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
619
Gde se kod nas moze kupiti waterblock (sto blize zrenjaninu)? Svaki predlog je dobrodosao. Pretrazio sam PCBerzu i jedino sto sam nasao je neki jadni kompletic za vodeno hladjenje. Meni treba samo WB, ostalo je vec spremno. Ima li neko mozda nesto polovno na prodaju?

User chuckNorris je donosio iz inostranstva neke wb-ove po odlicnoj ceni. Kontaktiraj njega

Malopre sam naručio ove waterblockove, pa za 10tak dana da vidimo kakvi su...

AQUAGATE RL-HUC-E8U2 water cooling set
Va- AQUA water block - Nvidia RL-VNC-CNU1 VGA water block for Nvidia
Va- AQUA water block - ATI RL-VAC-CNU1 VGA water block for ATI Radeon series
NB-AQUA chipset water block RL-SUC-CNU1 Northbridge/chipset water block
AquaTrident RL-CUC-CNU1 CPU water block, Cu. base
AquaTurtle RL-D3A-CNU1 H.D. water block, Cu. base
Thermal Conductivity fluid SAG-K01-U1 Thermal Conductivity fluid

Ne rece kako ce se kretati cene okvirno,hoce li to stizati redovno u IMTEL ili jedna tura pa sledeca kad prodate i zadnji komad pa onda.Ovaj novi AquaTrident RL-CUC-CNU1 CPU water block, Cu. base nije los !!!
Poz.

Extra, i mene zanima ovaj CPU blok. 😉

POZ :wave:

Zaboravio sam da kazem da mi WB treba za CPU.

noki je napisao(la):
Ne rece kako ce se kretati cene okvirno,hoce li to stizati redovno
Cene se još ne znaju, zavise od transporta (mali a teški), reda 20-50e po komadu zavisno od vrste. Plaćanja porudžbina odobravaju drugi, od toga zavisi redovna raspoloživost, ovo su uzorci. Inače je tek nedavno CoolerMaster pustio u prodaju DIY liquid kitove, a ljudi se izgleda najviše pomuče oko izrade waterblockova...

S obzirom na cene u Svetu,cene reda 20-50e su sasvim pristojne za nase uslove.
Jedino mi to uzorci malo kvari sliku ......
Videcemo,Thenx!

ebe je napisao(la):
Gde se kod nas moze kupiti waterblock (sto blize zrenjaninu)? Svaki predlog je dobrodosao. Pretrazio sam PCBerzu i jedino sto sam nasao je neki jadni kompletic za vodeno hladjenje. Meni treba samo WB, ostalo je vec spremno. Ima li neko mozda nesto polovno na prodaju?

Imam ja nekoliko polovnih W/B-ova koji mi stoje u plakaru...par njih su sasvim solidne (CNC) izrade. Ako te zanima, baci PM.

Nazad
Vrh Dno