Šta je novo?

Gde kupiti torbice ili nesto slicno za odlaganje cd/dvd diskova?

Mozda nije za ovu temu ali gde ima i koliko kostaju plasticne kutije debele i tanke za cd-ove ?

Kaosmonk, imas nekvalitetnu torbicu.
Po tvom opisu, cini mi se, da je u pitanju, ona s plasticnim, belim pregradama, a ta je smrt za diskove. Tu se ulepe, grebu, itd.

No, ja sam kupio Hama torbicu za 80 komada, oko 400 dinara je stajala, upravo ovde :
Pera je napisao(la):
Ja sam kupio SilverLine, 120 diskova za 450 dinara. Prodaju se u knjizari preko puta ETF-a, mislim da je to Trzni centar Fontana.
Koliko znam, jos uvek rade, idite pa vidite.

Sto se tice plasticnih kutija, mislim da se tesko negde mogu naci povoljnije od one radnje u prolazu kod Doma omladine, ali ih nisam dugo uzimao, ne pamtim cenu.

Kaosmonk, imas nekvalitetnu torbicu.
Po tvom opisu, cini mi se, da je u pitanju, ona s plasticnim, belim pregradama, a ta je smrt za diskove. Tu se ulepe, grebu, itd.

No, ja sam kupio Hama torbicu za 80 komada, oko 400 dinara je stajala, upravo ovde :

Koliko znam, jos uvek rade, idite pa vidite.

Sto se tice plasticnih kutija, mislim da se tesko negde mogu naci povoljnije od one radnje u prolazu kod Doma omladine, ali ih nisam dugo uzimao, ne pamtim cenu.

Yup, uzeo sam baš u tom prolazu gorespomenutu torbicu. Ista ima 150 mesta, mislim da je bila oko 350din, ako me sećanje ne vara; pregrade su crne i nisu plastične, nego od nekog hrapavog materijala... ne znam sa čime bih ga uporedio, ali sam gledajući torbice po gradu ustanovio da sve imaju takav ili pak sličana meterijal. Čak i CaseLogic torbice koje sam viđao u Mamutu... Gornja strana tih pregrada je plastična, tj. to je onaj deo na koji se oslanja prednja strana DVDa (po kojoj se piše markerom), dok na crnu pregradu ide donja strana DVDa i ona se grebe i to već nakon prvog vađenja, te izgleda kao da je sa njom ne znam šta rađeno i kako rukovano...
No, da li sam sa ovime sada samo otvorio Pandorinu kutiju konačnog uništenja DVDa?

I reci mi, ta HAMA torbica koju si kupio, da li se normalno zatvara nakon ubačenih svih 80 diskova u nju?

Hvala na odgovoru, u svakom slučaju!

Poslednja izmena:
Ja imam pitanje u vezi kvaliteta zipera na torbicama...

Jel ima negde Hama kutija drvenih za po 60 diskova?

Ljudi treba mi pomoc.

Ocu da se otarasim dvd slima kutija i da sve strpam u jednu torbu ili nesto slicno , ima li nesto tako ? Neke vece torbe ili nesto slicno za odlaganje ?

Zavisi koliko imas diskova. Najvecu torbu koju sam ja video je za 320 komada, mada mozda bolje resenje je da odes kod Kineza i kupis vise manjih torbi, te ih klasifikujes po sadrzaju - sa strane ih obelezis, napravis whereisit bazu i nema da te boli glava.

Nazad
Vrh Dno