Šta je novo?

Gde kupiti Surround-kit?

opusten

Čuven
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
620
Nigde ne mogu da nadjem da kupim onaj Surround kit - to je dodatak koji se montira na maticnu plocu da se dobiju jos 2 izlaza sa integrisane zvucne (konkretno izlazi za zadnji par zvucnika + centralni i subwoofer). Ako znate nekoga ko to prodaje (novo ili polovno) javite.

Zar nije bolje da nadjes neki creative live 5.1 mogu da se nadju dosta jesftino a zvuk ce biti 100% bolji od te kombinacije

Imam ja to chudo od neke Chaintech ploce. Na jednom kraju ima ta dva 3.5mm, a na drugom 8-pinski (4 x 2) konektor i montira se kao kartica.. Rado cu ti ga dati ako ti treba, jedino sto sam u NS.. Baci PM ako imas neku varijantu..

Poz.

@ DaChas: Iskreno, nikad nisam ni cuo kako zvuce te ozbiljnije 5.1 kartice, pa samim tim ne znam da li je zvuk toliko bolji koliko ti tvrdis (ne znam vredi li kupovati to, kad vec imam 5.1 integrisanu).

@Timme: Zaista lep gest od tebe. Nazalost, jedina kombinacija Novog Sada mi je bila pre 7 dana, i verovatno ce mi sledeca biti za 360. 🙂

Probaj ovde, oni rade Gygabite:
ADACOM Inženjering, Kneza Miloša 7, Beograd tel: + 381 11 33 44 123
Obavezno napomeni o kojoj je ploci rec, jer se razlikuju prikljuci na VIA i NForce chipsetovima.

yotavg je napisao(la):
Probaj ovde, oni rade Gygabite:
ADACOM Inženjering, Kneza Miloša 7, Beograd tel: + 381 11 33 44 123
Obavezno napomeni o kojoj je ploci rec, jer se razlikuju prikljuci na VIA i NForce chipsetovima.

Probao sam ADACOM, nemaju. Sticem utisak da takva sitna roba ne moze nigde da se nadje.

Kao sto je vec receno, bolje je da kupis za ~20e jednu creative live 5.1.

Nazad
Vrh Dno