Šta je novo?

Gde kupiti "podlogu za notebook" (?)

• Začetnik teme Začetnik teme Keops
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Keops

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
630
Ne znam kako se TO zove, ali mu je namena da hladi laptop i omoguci normalan rad sa masinom pozicioniranom u krilu / na preponama. Trebalo bi da je od izvesnog metala + da se napaja kroz USB. Preporuka modela/firme kao i cena je welcome. Ako je relevantno, u pitanju je HP NC6000 masina.

kod nas mogu da se nabave spire, cooler master i titan "podloge". bar sam samo njih vidjao. cm sam video u imtelu ali mislim da je vise nemaju, spire sam vidjao u nekim shopovima ali ne secam se tacno gde. jedino znam da titan imaju u mb softu i cena je nekih 20€. takodje i thermaltake ima tako nesto pa se raspitaj u mb softu da li ce dobijati uskoro.

evo i slicice:
5197582.JPG

Okacio si sliku ukrivo... Ispravi je... :d

Ne brini se ti za moje spavanje. Komentar je vrlo jasan, sve te fore su tesko prodavanje magle.

Meni, recimo, smeta toplota koju pravi moj FSC kada ga drzim u krilu. Mslim da ta "uredjaj" uopste nije budalastina. Citajuci neke clanke o istrazivanjima da laptop nije zdravo drzati u krilu jer povecava temp. u testisima i tako utice na neplodnost, poceo sam i sam da se tripujem i vise ga ne drzim ni blizu njih. 🙂

Ta ti ga ploca nece rashladiti, to je poenta. Ne dovoljno da opravda kupovinu.

Keops je napisao(la):
Ne znam kako se TO zove, ali mu je namena da hladi laptop i omoguci normalan rad sa masinom pozicioniranom u krilu / na preponama. Trebalo bi da je od izvesnog metala + da se napaja kroz USB. Preporuka modela/firme kao i cena je welcome. Ako je relevantno, u pitanju je HP NC6000 masina.

Antec NOTEBOOK COOLER PEARL , colored cooling system for notebook, USB-power

Antec NOTEBOOK COOLER, black cooling system for notebook, USB-power

Antec Coller Review

Cena 2790 Din

Nazad
Vrh Dno