Šta je novo?

Gde kupiti original Igre

fanatic

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Gde se u Beogradu prodaju original CD naslovi ? Konkretno me zanima TOCA RACING DRIVER 2.

Danas sam bio u onom Eurosalon Home Marketu, imaju dosta starijih igara po 500 dinara each... Jedino je Q2 850, j.... li im m...., i to zbog neke glupe 'free game inside'...

A onaj Thief: Dark Project deluje bas primamljivo...

Mali je tamo izbor, sve sto je bilo dobro je razgrabljeno...

Ma bre plato je tesko ****** kupio sam Guild Wars i bio mi je iskoriscen serial i onda sam kontaktiro tehnicku podrsku i oni su me otkacili i onda sam reklamiro igru u platou i nisu hteli da mi zamene iako sam imao racun i sve kao nije do njih :mad: tako da sam prodo igru i knjizice za 1000 dinara nekom liku koji je kupio serial online i kupio novu kopiju igre koja mi hvala bogu radi :D !

Niko nema komentar na ovaj bezobrazluk a? Pa dobro!

Sto nisi kontaktirao trzisnu inspekciju?

vampire je napisao(la):
Ma bre plato je tesko ****** kupio sam Guild Wars i bio mi je iskoriscen serial i onda sam kontaktiro tehnicku podrsku i oni su me otkacili i onda sam reklamiro igru u platou i nisu hteli da mi zamene iako sam imao racun i sve kao nije do njih :mad: tako da sam prodo igru i knjizice za 1000 dinara nekom liku koji je kupio serial online i kupio novu kopiju igre koja mi hvala bogu radi :D !

To mi je bas cudno. Nas 20ak je preko njih kupovalo Guild Wars i nismo imali nikakav problem, pritom sam im poslao jos najmanje 50 musterija za pomenutu igru. Mozda ti je neko online skinuo serial? Zar on nije u greb-greb varijanti unutar igre?

ne nego su ****** izdali dve igre sa dva ista seriala support kaze da je serial iskoriscen pre 3 dana (to jest 3 dana pre nego sto sam ja kupio igru koja je bila zapakovana).Ja sam odvratio jos 100 musterija da nekupuju i treba

Poslednja izmena:
Ji 4Tze je napisao(la):
ima originala i u Mamut-u, IPS, ugao sremske i knez mihajlove

Konkretno, danas videh TOCA-u tamo, ne videh cenu.

Pozdrav kupio bih prvi deo mafia pc igre original naravno ali gde to mogu naci sada?

ne verujem da ces to igde naci... jurio sam ja ranije i nasao samo na ebay i amazonu za neki suludi kes...

Ta igra je i digitalno veoma retka, jedino nacin je znas vec sta. :)

Nazad
Vrh Dno