Šta je novo?

Gde kupiti NOV iPhone 6 ili se?

Bobajakuda

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2013
Poena
240
Drugarica hoce da kupi iPhone 6 ili se. Ja nisam prvrzen nijednom brendu telefona pa citam sve teme na forumu. Koliko sam ispratio tesko se moze kupiti nova 6-ica. Uglavnom su refabrikovani ili gresim?
Ona bi pre uzela 6 nego SE jer joj je ekran taman ekran dok je 4 inca malo, ali ako mora njega onda ce uzeti samo da bude jabuka. [emoji16]

Na kraju sam joj doplatio za iPhone XR. Valjda ce biti zadovoljna.

Djilke [emoji39].
U petak ide do nekog od tri operatera da vidi sta ima tamo od Samsunga i Huaweija pa ce onda odluciti.

Poslednja izmena:
Ova drugarica od ... Pravi stepenice [emoji23]

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Krenuli od 250, pa doplatio do 750 [emoji23][emoji23]

Nije imao sitno od 500 evra [emoji23]

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Al se pecate. [emoji23] Nikakve koristi od vas. [emoji39]

Dobra Dakii. [emoji6]
Djilke nisam rekao da ja dajem 250 nego ima 150-180 pa cu dodati 100 do ajfona sestice. Medjutim ipak ce neki huawei/honor/samsung do 180.

Poslednja izmena:
Možda 8x? Ne znam koja mu je cena sad, mislim da je ispod 300. Meni nista posebno, kad za te pare moze da se uzme Poco ili Mi8 lite ili Mi8 SE.

Možda 8x? Ne znam koja mu je cena sad, mislim da je ispod 300. Meni nista posebno, kad za te pare moze da se uzme Poco ili Mi8 lite ili Mi8 SE.
Taj mi8se je po meni bestbuy telefon jel ima extra hardware za cenu koju traže za njega, a malo je manji što je meni plus. Samo je minus što nema global verzija i što se kod nas teško nalaze.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Vrh Dno