Šta je novo?

Gde kupiti masinicu za sisanje/trimer za kosu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

udostanic

Cenjen
Učlanjen(a)
01.08.2014
Poena
160
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600 & Cooler Master MasterLiquid ML240L
Matična ploča
AsRock B650M Pro RS
RAM
G.SKill Ripjaws S5 DDR5 2x16GB @6000Mhz
GPU
XFX RX 7600
Storage
SILICON POWER A60 1TB
PSU
Be quiet System Power 10 750W
Kućište
Raijintek Arcadia III
Pozdrav svima,
zanima me gde bi mogla da se nadje masinica za sisanje u Srbiji u nekom online shopu. Bitno mi je da ima od 1-2mm pa do 8mm duzinu sisanja? I naravno cenovni rang je do neke 2500, ali ako mora i preko nije problem.

Ja koristim već par godina Remington HC5800, pre toga sam imao neku Philips sa kablom. Preporuka za ovaj ili neki sličan bežični model, šišam se tipa na dve-tri nedelje, i tim tempom punim bateriju tipa jednom-dva puta godišnje.

A kakva je razlika izmedju trimera za bradu i mašinice za šišanje kose? Imam trimer za bradu, pa razmišljam da se njime olindram. Ako neko zna razlog zašto da to ne pokušavam, nek' javi.
Na stranu to što niko u kući nije nikad nekog šišao...
Pozdrav

Stim što taj najjefftiniji Wahl nema veze sa profi opremom koju koriste frizeri. Brat je pre 7,8 meseci kupio bežični model, Wahl LI Vario 1541-0460, jako je slab, loše izradjen, poprilično se pokajao. Ja imam Philips HC 5610/15 vec par godina, uopste nisam zadovoljan, radi, ali je slab i isto lošeg kvaliteta. Ćale ima HC5450, dosta je bolji, ali opet nije to to. I pošto mi je dosadilo da se patim sa Philipsom na baterije, rekoh ‘ajde da probam neki Wahl sa kablom, na preporuku druga frizera. Uzmem Wahl Home Pro 9243-2216, razočaram se totalno. Već sam ga reklamirao, vibrira, zagreje se posle manje od pet minuta. Iz sprdnje dadoh devojci da me ošiša, bukvalno se opekla kad je pomerila ruku nakon tih par minuta. Tako da ne preporučujem. Rekoše mi da su dobri Babyliss, ali nemam iskustva sa njima, može da se ispostavi isto kao i sa Wahl-om. Mislim da nema pravila u toj nekoj klasi od 50ak evra. Moj savet bi bio da na osnovu nečijeg iskustva ko je zadovoljan nekim modelom isti pazariš i sebi, ali prvo da ga probaš.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Wahl od taper serije ili moser od primat serije pa naviše su ozbiljni uređaji, sve ispod toga je loše i baš loše

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno