Šta je novo?

gde kupiti digitalac ?

velija

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
610
Interesuje me gde je najpovoljnija kupovina u BG-u a da na jednom mestu ima veliki izbor digitalnih fotoaparata...znaci neka radnja ...shop ???

nemoguce da niko ne zna ...

ja sam cuo0 za Profi Foto ...ali ne znam njihovu adresu ni telefon , zatim za PC Centar ...to je OK ali ja bih hteo da znam za jos neke radnje pre nego sto se odlucim ...

Pogledaj na Bencu ima ljudi koji nabavljaju aparate,ima dobrih a i dobre su cene.

Profi Foto i PC Centar uvoze i prodaju samo Canon-a. Si siguran da hoces samo Canon?

zapravo zapao mi za oko fuji s5500....on valjda moze da se nadje ispod 300 eu...ali gde i pod kojim uslovima

Poslednja izmena:
Pogledaj u hot hardware sobi, pretrazi je malo, trebalo bi da ima neka ponuda.

Ako ne nadjes ovde, Halo Oglasi i ima gomila toga...

pogledaj na ovom linku bm.dzaba.com ili pcberza.co.yu ili google

Pa imas kuma u USA koji sada dolazi to ti je najjeftinija radnja. Eh Dejane Dejane opet ne razmisljas ;)

ima jedan cika na forumu. Nick mu je model automobila :D

A koja je fora sa garancijom ako se kupi preko oglasa?
Da li takva garancija zaista vredi ako se ne kupuje preko firme?

Koliko ja znam po SCG ti daju neku garanciju (godinu dana) ali ako ti se nesto desi moras da cekas malo duze na zamenu (mesec-dva) jer firme salju pokvarene aparate na zamenu u zemlje iz kojih su dobavljeni a tebi ne daju odmah novi aparat.
Ja se izvinjavam ukoliko sam bezrazlozno prozvao neku firmu koja zamenu obavlja odmah, ali s obzirom da sam malo pratio to trziste prosle godine je praksa bila uglavnom ovakva.

Foto ptica je ok firma. Kupilo sam fotoaparat kod njih za povoljnu cenu i bez problema.

Foto Svet - povoljni, i sto je jos bitnije - ljubazni! U samom centru grada (staklenac, I sprat).

Doduse, koliko sam primetio imaju samo Canon i Kodak (mozda se i varam).

:wave:

Poslednja izmena:
Prodaje li jos neko sa foruma digitalne aparate. Slao sam PM Calibri, ali se ne javlja vec 2-3 dana. Poslao sam jos jednom korisniku foruma, ali njemu je Inbox folder pun :(

Imas li mozda telefon Foto Svet-a da ih pozovem. Nasao sam im sajt, ali sajt im prikazuje gomilu php gresaka :( . Trazio sam ih na PCBerzi, ali nema ih izgleda tamo.

Tu sam slaji ponovo,imao sam problema sa Pm-ovima

Dok sam trazio po raznim oglasima i sl. nasao sam da se cene drasticno razlikuju! Tipa, S1 IS je kod nekog 460e, a neko ga prodaje za 325e!(sa sve racunom i garancijom). Ipak, 135 evra razlike je malo sumnjivo... da li postoji nesto sto bi trebalo da znam, a sto niko ne govori? :trust:

ok, poslacu ponovo pm, molim te proveri pm u sledecih pola sata :)

@veljkoz - treba da znaš samo da ne uzimaš kod tog lopova što prodaje za 460e..

Nazad
Vrh Dno