Šta je novo?

gde kupiti CD R

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Zanima me gde su naj povoljniji CD R, i CDRW diskovi (prazni...)

marke?
pa no name, i Verbatim...

No nameove nemoj da kupujes jer su ******.
Sto se verbatima tice,na veliko mozes da ih kupis po 1,3 marke u firmi ALFAMEDIA (alfamedia.co.yu),pa vidi adresu.
Ja sam sasvim zadovovljan i sa Smart Buy koje kupujem u NT softu po 41 dinar na 10 komada (700 MB,slim case).

Novi Princo diskovi (plavi) su odlicni, kostaju oko 30din. Bilo ih je u jednoj radnji u trznom centru na banjici.

RamOne je napisao(la):
Novi Princo diskovi (plavi) su odlicni, kostaju oko 30din. Bilo ih je u jednoj radnji u trznom centru na banjici.

Jel smo komsije?

cdr TDK d-view colour 700MB ,up to 24X

Nisam probao princo, al kako ih ljudi hvale (i novi su certifikovani za 40x) izgleda da su najpovoljniji. Fali samo informacija kakvo je pakovanje.

Meni su bili super smartby iz ntsofta, al kako su poceli da zezaju sa cenama (jedno vreme nije bilo pousta na vece kolicine), sa malim izborom (malo malo, pa nema silver varijante), nasao sam generalnog distributera za TDK, i oni su meni najpovoljniji, za diskove koji dolaze u pakovanjima.

U Zemunu im se nalazi prodavnica "Antika", telefon je 3163252. TDK d- view se na komad prodaje 39dinara.
Svaki disk se nalazi u slim pakovanju koje je obojeno s gornje strane bojom koja je ista kao i gornja strana samog diska. Postoje ljubicasta, crvena i zuta. Donja strana (za przenje) je ista kod svih. Svako slim pakovanje ima i duplo kartonce na kome mogu da se upisu podaci o sadrzaju diska. A sve to je zapakovano u celofan koji mora da se razcemandrlja (za svaki disk), da bi se doslo do diska. Dvadeset komada je pakovano u kutiju. 6 takvih kutija se pakuju u vecu (transport) kutiju.
Na 120 kom (jedna transp. kutija) ili vise, dobijaju se po 35din za komad. Znam da su nekima koji su zeleli kombinovali boje po zelji, inace se u 120 pak-u dobije po 2kutije od svake boje(3bojeX2kutijeX20kom).

Na tom mestu mogu i da se nadju i sve ostalo aktuelno sto proizvodi TDK (video kasete,audio..), i cd mediji koji spadaju u skuplju klasu (pandan data life plus, metal azo, audio 74 min...cdrw).

E sad, nadam se da neko ovde ima boju cenu (i da ce to prijaviti) za medije slicne klase koji su dobro pakovani.

Pa kad fanatik sa toliko postova kaze da rulaju, onda mu treba verovati. Cini mi se da neko od moderatora diluje ove Princo, pa bi bilo fino da se javne i prijavi cenu i uslove pakovanja.

A`tedoh da pitam, sta mu ATIP kaze?
mislim Princo

DS9 je napisao(la):
Pa kad fanatik sa toliko postova kaze da rulaju, onda mu treba verovati. Cini mi se da neko od moderatora diluje ove Princo, pa bi bilo fino da se javne i prijavi cenu i uslove pakovanja.

mislim Princo
Ako si mislio na mene to ne radim , Prinko diskove (plave) mislim da mozete naci na nekoliko mesta u gradu, ja sam ih uzeo u cd klubu kod trznog centra na banjici, ne znam kako se zove klub, 25 komada sam platio 10 eura.

DS9 je napisao(la):

mislim Princo

Auuu bre, pa jos cu ispasti da sam lood! :D

RamOne je napisao(la):
Ako si mislio na mene to ne radim , Prinko diskove (plave) mislim da mozete naci na nekoliko mesta u gradu, ja sam ih uzeo u cd klubu kod trznog centra na banjici, ne znam kako se zove klub, 25 komada sam platio 10 eura.

Uau, malo su te odrali. 100 kom bez kutijica se nalazi za 30 €, a kutijice mi i onako ne trebaju :)

Sorry Amon_Ra za "fanatik",
bez ikakvih losih namera (,on a contrary).

Inace, jel stvarno pored toliko przenja diskova niko da ne pogleda atip princo.
I moze neki info gde ima zvono sa 100kom za 30 eura.

Atip je Phtalocyanine (short term), mada onaj CDR Identifier poznaje samo 2-3 vrste Atipa-a. Info za nabavku može na mail (a i spominjali su ih ovih dana na forumu...).

Heinz je napisao(la):
Uau, malo su te odrali. 100 kom bez kutijica se nalazi za 30 €, a kutijice mi i onako ne trebaju :)
Za sledecu turu tebe zovem ;)

Heinz je napisao(la):

Kazi gde? (ja pazario Verbatim za 500... :()

Heinz je napisao(la):
Atip je Phtalocyanine (short term), mada onaj CDR Identifier poznaje samo 2-3 vrste Atipa-a. Info za nabavku može na mail (a i spominjali su ih ovih dana na forumu...).

Hvala Heinz za info. Potpuno si u pravu za cdrident. koji su usput i prestali da osvezavaju i razvijaju.
Tek sam sada video da nero cd speed u drive check radi identifikaciju i tdk (d-view) prijavljuje kao dye type 7, pa cu malo procackati da vidim sta je to, mada u sustini nije mnogo bitno.

Ako te ne mrzi (&kad stignes) da mi bacis telefon za 100kom
princo=30eura , adresa mi je:

[email protected]

&pozdrav!

Ja te princo diskove kupujem kod nekog Slobodana, evo kacim cenovnik.

Vrh Dno