RamOne je napisao(la):Novi Princo diskovi (plavi) su odlicni, kostaju oko 30din. Bilo ih je u jednoj radnji u trznom centru na banjici.
MozdaAnonymous je napisao(la):Jel smo komsije?
Ako si mislio na mene to ne radim , Prinko diskove (plave) mislim da mozete naci na nekoliko mesta u gradu, ja sam ih uzeo u cd klubu kod trznog centra na banjici, ne znam kako se zove klub, 25 komada sam platio 10 eura.DS9 je napisao(la):Pa kad fanatik sa toliko postova kaze da rulaju, onda mu treba verovati. Cini mi se da neko od moderatora diluje ove Princo, pa bi bilo fino da se javne i prijavi cenu i uslove pakovanja.
A`tedoh da pitam, sta mu ATIP kaze?
mislim Princo
DS9 je napisao(la):Pa kad fanatik sa toliko postova kaze da rulaju, onda mu treba verovati. Cini mi se da neko od moderatora diluje ove Princo, pa bi bilo fino da se javne i prijavi cenu i uslove pakovanja.
A`tedoh da pitam, sta mu ATIP kaze?
mislim Princo
RamOne je napisao(la):Ako si mislio na mene to ne radim , Prinko diskove (plave) mislim da mozete naci na nekoliko mesta u gradu, ja sam ih uzeo u cd klubu kod trznog centra na banjici, ne znam kako se zove klub, 25 komada sam platio 10 eura.
Za sledecu turu tebe zovemHeinz je napisao(la):Uau, malo su te odrali. 100 kom bez kutijica se nalazi za 30 €, a kutijice mi i onako ne trebaju![]()
Heinz je napisao(la):Uau, malo su te odrali. 100 kom bez kutijica se nalazi za 30 €, a kutijice mi i onako ne trebaju![]()
Heinz je napisao(la):Atip je Phtalocyanine (short term), mada onaj CDR Identifier poznaje samo 2-3 vrste Atipa-a. Info za nabavku može na mail (a i spominjali su ih ovih dana na forumu...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari