Šta je novo?

gde kupiti 9800 se

zoksula

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.04.2004
Poena
319
Zanima me gde se moze kupiti ova karta.
Naravno najvise bih voleo da to bude neka koja
100% moze da se moduje u pro.
Sta sve ima radeon 9800 bolje od fx 5900 xt.

Ako imas ortaka koji trguje hardverom najbolje je da ti testira kartu pre kupovine, ako ne onda je sve u sreci, ne moze se svaki 9800 se uspesno modovati, ako osecas da si srecan probaj!

Kako da je modujes u pro ,kada tvoja ima 128Mb memoriju, a 9800pro 256Mb ?

I tata bi sine

I ja bih rado kupio jedan takav 9800se koji se sigurno moduje u Pro varijantu.

Ja sam se jos i raspitivao ali nema vise nikoga ko to hoce da prodaje. Mislim nasao sam onj Club 3D u Novom Sadu u PIN-u mislim ali naravno kod njih ne moze da se izabere dobar primerak nego koji dobijes

P.S. Ako budes imao srece u traganju i nadjes nekoga vidi da ti obezbedi jos 2 komada ako moze jer ja i moj drugar vec imamo spremljenu lovu za to cudo
HVALA

I mene zanima, gde i posto?

Dark_AveNGER je napisao(la):
I mene zanima, gde i posto?
Sinoć stiglo Imtelu 40 kom (Club3D 9800SE, 128MB, 256-bit, 4 pipelines), cena oko 150 evra bez poreza.

Ko ne zeli da se igra sa modovanjem, preporucio bih mu polovan 9700pro, ima ih sad u ponudi.

ZorMi je napisao(la):
Sinoć stiglo Imtelu 40 kom (Club3D 9800SE, 128MB, 256-bit, 4 pipelines), cena oko 150 evra bez poreza.

Skupo!

IMTEL hmmmm nebih rekao skupi a +

zoksula je napisao(la):
Mogu se nabaviti u M&S za 155 e.

Pa sve je to lepo ali kako dobiti odabran primerak u IMTELU ti ga sigurno nece dati a u M&S-u neznam jos nisam probao.

P.S. A koja je ralna cena za te 9700 pro modele

Pa jel moze nesto sa serijskim brpjevima,kao sa zakljucanim bartonima mozda

9700 pro -> pogledajte male oglase i hot hardware
nema sanse da se po serijskim brojevima nesto vidi

pozdrav!

Prodaje je ja mislim Simson ili Sasa 😉
Pogledaj , s sto se tice 9800Se @9800Pro tu nema nikakve oznake nego zavisi kakav te primjerak zapane...najbolje se moduju (barem kod nas ) Cluc3D kartice !!!
Slazem se sa gore navedenim postom da je najbolje da ti neko proba tu karticu prije kupovine ...
Pozdrav...

Ajd da kazem otvoreno, moja bivsa 9700 pro, GA, nikad o/c, sjajna kartica, jos je na prodaju kod Sase i Simpsa, doduse sad je njihova 🙂

zoksula je napisao(la):
Zanima me gde se moze kupiti ova karta.
Naravno najvise bih voleo da to bude neka koja
100% moze da se moduje u pro.
Sta sve ima radeon 9800 bolje od fx 5900 xt.

Ja mislim da stvarno nema razloga da rizikujes jer (po 100ti put) kartica moze da se proba da radi i da posle dve nedelje pocne da izbacuje artifakte i sta si onda uradio? Nista, vratices je u 9800se mod, bacio si 150+ eura za karticu koja je sporija od 9600xt.
Po mom skromnom misljenju imas dve opcije:
1. da kupis 9600xt za 150e (video smam da je neko prodaje u oglasima. varijanta sa 256mb)
2. da kupis 5900XT za 150e, takodje imas ponudu u "hot hardware"

:wave:

Poslednja izmena:
jaksa je napisao(la):
Ajd da kazem otvoreno, moja bivsa 9700 pro, GA, nikad o/c, sjajna kartica, jos je na prodaju kod Sase i Simpsa, doduse sad je njihova 🙂

Ne vredi, vidiš da te ignorišu. 🙂
BTW. Koliko su brze u odnosu na 9600XT ili 9800SE, možda uzmem neku od tih uskoro?

Sporija je 10%, 9700pro od 9800pro. 5000 3DMarka03 vs 5500 3DMarka03 na P4 3,2 GHz.

Delija je napisao(la):
Kao i obično. :trust: 'Nigde nema, ovi naši uvoznici nikad da dobiju nešto, samo konfekcija...' a kad stigne 'e pa skupo vam to, ima na pricewatchu za xx, jel' može da se bira, jel' može da se vrati ako neće kao Pro (od 220e), javite kad padne cena... itd ' (cena je inače takva kakva je i za druge modele, direktno od Club3D iz Holandije).

Sad se lomim da li da naručimo malo AMD Mobile Barton 2500+ za kojim neki zapomažu, ali će opet biti isto. K'o u onom vicu sa bananama ('teško ćete vi to prodati') :d . Šalu na stranu, kupuju dileri 9800SE, ne verujem zbog modovanja nego zbog konfiguracija na kojima ponosno napišu 'ATI9800 grafika'.

ZorMi je napisao(la):
Sad se lomim da li da naručimo malo AMD Mobile Barton 2500+ za kojim neki zapomažu, ali će opet biti isto.

moze da bude isto ali i ne mora, sve zavisi od toga da li cete nekima dozvoliti da traze sebi primerak. ako ne onda ce se svi bez problema prodati jer ce se razmisljati o tome kakav primerak mozda cuci na polici...
a ima i onih koji bi dali i nesto vise para samo da mogu jos da spuste obrtaje na kileru i tako smanje buku a procesor im ostaje na default-u.

zakljucak: naruciti pod obavezno!

Ja sam rizikovao i narucio jednu, ortak je isto uzeo. U pitanju je pomenuta Club3D kartica... Obe su uspesno otkljucane, rade bez ikakvih anomalija, ma briju kako rade :-devil-:

Moj savet, GO FOR IT!!! :guitar:

stereo je napisao(la):
I ja bih rado kupio jedan takav 9800se koji se sigurno moduje u Pro varijantu.

Ja sam se jos i raspitivao ali nema vise nikoga ko to hoce da prodaje. Mislim nasao sam onj Club 3D u Novom Sadu u PIN-u mislim ali naravno kod njih ne moze da se izabere dobar primerak nego koji dobijes

P.S. Ako budes imao srece u traganju i nadjes nekoga vidi da ti obezbedi jos 2 komada ako moze jer ja i moj drugar vec imamo spremljenu lovu za to cudo
HVALA

Vazi,ali neka vazi i obrnuto

Nazad
Vrh Dno