Nesto si se ti zbunio!!borab je napisao(la):Kako da je modujes u pro ,kada tvoja ima 128Mb memoriju, a 9800pro 256Mb ?
Sinoć stiglo Imtelu 40 kom (Club3D 9800SE, 128MB, 256-bit, 4 pipelines), cena oko 150 evra bez poreza.Dark_AveNGER je napisao(la):I mene zanima, gde i posto?
ZorMi je napisao(la):Sinoć stiglo Imtelu 40 kom (Club3D 9800SE, 128MB, 256-bit, 4 pipelines), cena oko 150 evra bez poreza.
zoksula je napisao(la):Mogu se nabaviti u M&S za 155 e.
zoksula je napisao(la):Zanima me gde se moze kupiti ova karta.
Naravno najvise bih voleo da to bude neka koja
100% moze da se moduje u pro.
Sta sve ima radeon 9800 bolje od fx 5900 xt.
jaksa je napisao(la):Ajd da kazem otvoreno, moja bivsa 9700 pro, GA, nikad o/c, sjajna kartica, jos je na prodaju kod Sase i Simpsa, doduse sad je njihova 🙂
Kao i obično. :trust: 'Nigde nema, ovi naši uvoznici nikad da dobiju nešto, samo konfekcija...' a kad stigne 'e pa skupo vam to, ima na pricewatchu za xx, jel' može da se bira, jel' može da se vrati ako neće kao Pro (od 220e), javite kad padne cena... itd ' (cena je inače takva kakva je i za druge modele, direktno od Club3D iz Holandije).Delija je napisao(la):Skupo!
ZorMi je napisao(la):Sad se lomim da li da naručimo malo AMD Mobile Barton 2500+ za kojim neki zapomažu, ali će opet biti isto.
Preneta priča u thread http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=44491Ser_Zile je napisao(la):zakljucak: naruciti pod obavezno!
stereo je napisao(la):I ja bih rado kupio jedan takav 9800se koji se sigurno moduje u Pro varijantu.
Ja sam se jos i raspitivao ali nema vise nikoga ko to hoce da prodaje. Mislim nasao sam onj Club 3D u Novom Sadu u PIN-u mislim ali naravno kod njih ne moze da se izabere dobar primerak nego koji dobijes
P.S. Ako budes imao srece u traganju i nadjes nekoga vidi da ti obezbedi jos 2 komada ako moze jer ja i moj drugar vec imamo spremljenu lovu za to cudo
HVALA
zoksula je napisao(la):Vazi,ali neka vazi i obrnuto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari