Šta je novo?

Gde kupiti 780G ploču u BG?

mickeyrs

Slavan
Učlanjen(a)
11.05.2005
Poena
395
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5800X + Corsair H100i PRO XT
Matična ploča
Asus ROG Strix B450I Gaming
RAM
G.SKILL 2x16GB (F4-3600C16D-32GTZR)
GPU
MSI Ventus 2080Ti
Storage
Kingston KC3000 1TB
Zvuk
Edifier R1700BT
PSU
Corsair SFX 600 Platinum
Kućište
FormD T1 2.0 Black
Monitor
Dell U2724DE + Dell U2724D + Alienware AW2724DM
Miš & tastatura
Logitech MX Keys S +MX Master 3S
Laptop
Lenovo T14s Gen2 + Anywhere mouse 3S
Mobilni telefon
Sony Xperia 5 IV
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jel' može mali pregled ko sve ima u ponudi 780G ploče (osim Biostara) pošto je to neka imaginarna kategorija u svim online cenovnicima... :S:

Pogotovo ako negde ima Gigabyte GA-MA78GM-S2H....

Jel' može mali pregled ko sve ima u ponudi 780G ploče (osim Biostara) pošto je to neka imaginarna kategorija u svim online cenovnicima... :S:

Preporucujem ipak: BIOSTAR TA780G M2+
Socket AM2+ AMD™ 780 Biostar TA780G M2+,ATI Radeon™ HD3200 PCI Express x16 DDR2 Raid
http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=344

Jako dobra ploca, a ok cena.
Nije toliko imaginarna kategorija, ko sto kazes :)

http://www.mkracunari.co.yu/cenovnik.htm

http://www.tntdoo.co.yu

OFFTOPIC: procitajte pri dnu "MK servis" ... buahahaha :D

Sta je smesno ? Kada smo kod offtopica te dve firme mozda imaju 10% stvari koje su naveli.

Htedoh reći da je imaginarno sve što se nudi OSIM Biostara jer i ako nađeš u cenovniku bude 'rezervišite, naručite i sl' što mi nije odgovaralo pa sam ipak uzeo Biostar. Zbog ostalih koje interesuje, slobodno napišite ko ima svež info gde je našao recimo Gigabyte, ja sam na kraju procenio da mi HDMI i FireWire ipak ne trebaju, a 25+ evra razlike je još malo pa 2GB RAM i mašina koja radi već večeras možda i zaradi koji evrić za razliku od one koja bi se sklopila krajem nedelje. :)

Sta je smesno ? Kada smo kod offtopica te dve firme mozda imaju 10% stvari koje su naveli.

Pa smesno je to shto maltene u svakoj firmi, kad kupis racunar, sluchajno ostane test verzija, na kojoj je sve instalirano...A ovi naplacuju instalacije koliko? Da uzmesh rachunar sa periferijama, tv kartica, modem itd, izadje te 200e samo podeshavanje ilegalnih programa...

Htedoh reći da je imaginarno sve što se nudi OSIM Biostara jer i ako nađeš u cenovniku bude 'rezervišite, naručite i sl' što mi nije odgovaralo pa sam ipak uzeo Biostar. Zbog ostalih koje interesuje, slobodno napišite ko ima svež info gde je našao recimo Gigabyte, ja sam na kraju procenio da mi HDMI i FireWire ipak ne trebaju, a 25+ evra razlike je još malo pa 2GB RAM i mašina koja radi već večeras možda i zaradi koji evrić za razliku od one koja bi se sklopila krajem nedelje. :)

Da li si zadovoljan sa plocom?
Meni se jako dobro pokazale na 6 mashina, zato sam i preporucio.

marko_84 je napisao(la):
Pa smesno je to shto maltene u svakoj firmi, kad kupis racunar, sluchajno ostane test verzija, na kojoj je sve instalirano...A ovi naplacuju instalacije koliko? Da uzmesh rachunar sa periferijama, tv kartica, modem itd, izadje te 200e samo podeshavanje ilegalnih programa...

@marko_84:
jel znas ti sta znaci servis?
to nije kad kupis nov racunar.
to je kad odneses vec kupljeni racunar u neku firmu jer ne umes sam da popravis/namestis/ugradis/instaliras,
e onda kad ne znas, treba i da platis vreme ljudima koji to rade umesto tebe i to se u svakoj firmi placa.
Ja ne bih nista od toga radio za manje od 15e. Ja bih ti znaci naplatio 400e po tvojoj racunici :)

Poslednja izmena:
ne bih da ovde dalje off-ujemo, za sad sam zadovoljan pločom i o tome više u odgovarajućem threadu o pločama, ovde neka ostane da se objavi gde je neko KUPIO ili video u PRODAVNICI nešto od 780g hardvera, mislim da je tako najbolje za sve koji otvore ovu temu bar još neko vreme dok se situacija sa snabdevanjem ne stabilizuje. Moram priznati da me čudi ovolika potražnja, a prodavci nezainteresovani...

BTW, malo je bzvz naplaćivati isto montažu/demontažu compa i reinstalaciju sistema/drajvera... ;)

Nazad
Vrh Dno