Šta je novo?

gde kupiti 6630

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
660
Trebao bih da nabavim pomenuti telefon. Znajuci nase prodavce mobilnih zanimaju me vasa iskustva gde kupiti pomenuti telefon(ukoliko je zabranjeno moze i na pm). Napominjem da sam citao slicne teme ali zanimaju me jos neke stvari. Na sta obratiti paznju, jel problem ako je sa tim mreze jer koliko sam radnji zvao uglavnom su te u pitanju. I koji su kodovi za life timer i za firmware, takodje sa kojim frmwerom nece biti problema. Jesu li baterije u telefonima originalne ili i tu ima podvale🙂 pozdrav

Ja mislim da ti je najbolje da uzmes u Telekom +,ja sam uzeo u radnji monet,tamo bila 170e pa reko sto da bacam vise para,svuda su sa tim mreze,telefon sam uzeo pre jedno 7dana,za firmware *#0000#,najbolje da uzmes sa V 6.03.08 sw,ja imam V 5.03.08 to je stariji ali je i on dobar nema nikakvih bugova,e za bateriju ne znam da ti kazem,ja mislim da je meni original,ja sam dobio full opremu sve ali nisam dobio CD,i 6630 mi je made in Finland.Uzmi u Telekom + jer ti daju 6meseci garancije na softver i na hardver,ja gde sam uzeo tu je 12meseci samo na softver.

Ako dobiješ "Vodafone" softver, tj. telefon iz "Vodafone" mreže, nećeš npr. moći da postaviš .mp3 za melodiju zvona. Taj problem rešavaš flashom softvera.

Kod za lifetimer je *#92702689# (ili *#war0anty#, kako ti je lakše da zapamtiš).

Moja baterija ima Nokijin hologram, tako da... 🙂

Nisam znao za to, ali znam da je "Vodafone" softver najbagovitiji, i da bi trebalo da ga flashne bez obzira...

Hvala svima na odgovorima. Uzeo sam danas u sremskoj u royalu. Obisao sam par prodavnica i smorio se🙂 Izgleda da svi nabavljaju sa istog izvora jer sve do jednog su telefoni skidani sa tim mreze. Mada moram priznati da sam se dvoumio oko 6630 i mpx220. Imam jedno pitanje, kada sam ga stavio na punjac, telefon naravno krenuo da se puni i kada pritisnem neki tater logicno, upali se osvetljenje ekrana, posle par sekundi se ugasi, opet logicno🙂 medjutim posle par desetina sekundi se upali sam od sebe.Posto sam imao 8310 znam da se pali sam od sebe kada se baterija napuni medjutim ova se i dalje puni. I tek kada sam ga ugasio i upalio ovo je prestalo. Jel ima ko ovakvih iskustava? I jos jedno pitanje za kraj. Koju futrolu sa ovaj fon uzeti a da se kaci oko kaisa, ove danas sto sam gledao su male za 6630🙂 Izvinjavam se na duzini.pozdrav

I koliko si platio u toj radnji,znam da tu odkidaju,a sve je isto aj dobro,reci mi koji imas sw,mozda je neki bug,futrole pogledaj u telekom + ili nekoj boljoj radnji

milan91 je napisao(la):
I koliko si platio u toj radnji,znam da tu odkidaju,a sve je isto aj dobro,reci mi koji imas sw,mozda je neki bug,futrole pogledaj u telekom + ili nekoj boljoj radnji

Platio sam 180EUR, cene su uglavnom slicne,tamo gde je 170 nemaju telefon 🙂 ma mnogo je los osecaj kod nas kupovati telefon, samo gledas gde ce podvaliti, a o likovima koji rade po radnjama nevredi ni govoriti 🙂 firmver je 5.03.08 ali posto mi je ovo prvi symbian meni to malo znaci. Ajde kad sam vec ovde jedno debilno pitanje. Nikako da otvorim fon🙂 Pritisnem onaj taster iza, povucem na gore poklopac i on ode gore 5-6 mm i nikako da ga skinem, sad mi glupo da zatezem nekako mi krhko deluje, a ona riba u radnji ga otvori ladno🙂 pozdrav

Kad to uradish povucesh poklopac na nazad i izacice...
Ja sam u ROYALU uzeo josh pre vishe od god dana i tel ej bio extra isto sa TIM mreze,nije imao bugova,osim shto je ponekad izbacivao da nemam karticu u telefonu(memorijsku) ali se to reshavalo ponovnim vadjenjem i ubacivanjem kartice...

to je malo stariji sw imam ga i ja,primetio sam da nesto kad zabaguje on se restartuje ali dobro,otvoris ono tako sto povuces na gore i kad si povukao na gore onda na sredini gurnes nokte i izvadis,i ja prvi put dok sam otvorio trebalo mi 10min,a tek bateriju dok sam izvadio 😀

Nazad
Vrh Dno