Šta je novo?

Gde kupiti (šuko->usb)

Ili u ComTradeu original Appleov za 3000 din :)

Pa da. Šuko ima uzemljenje. ;)

Nemoj samo da se iznenadish ako ti (ovaj) adapter ne bude punio player ili shta vetj.Bilo je puno tema o ovim punjachima,overi search.Inache,iz sopstvenog iskustva znam da ovaj punjach (iz Lista) ne radi sa novijim Sandisk playerima,kao ni sa Ipod-ovima.

Obaska sto bas jeftini punjaci oce da propuste 220V na izlaz pa dobijes turbo OC uredjaja :d

Doziveo sa jednim kineskim od 500 dindzi SE punjacem za debilni telefon, mnogo je dobro prosirio horizonte pokojnom telefonu :D

Nemoj samo da se iznenadish ako ti (ovaj) adapter ne bude punio player ili shta vetj.Bilo je puno tema o ovim punjachima,overi search.Inache,iz sopstvenog iskustva znam da ovaj punjach (iz Lista) ne radi sa novijim Sandisk playerima,kao ni sa Ipod-ovima.

Ni sa Clip modelom? Jesi li nasao mozda neki koji radi sa Sandiskom?

Jos jedna potvrda da taj iz lista sa Sansom ne radi!!!
Za Sansu bi trebalo da pije vodu onaj Hamin.

3000??? Auuu, mnogo je care, obzirom koliko je to jednostavan uredjaj :)
To je ista ona fora kao sto su kablovi za mobilne preko 10e (ali original) :D

***, meni je neki kinez sprzio mp3, bio je pod garancijom pa sam dobio zamenu, i onda sam oma uzeo ovaj appleov da budem siguran. Nisam tolko bogat da kupujem jeftino...

Poslednja izmena:
***, meni je neki kinez sprzio mp3, bio je pod garancijom pa sam dobio zamenu, i onda sam oma uzeo ovaj appleov da budem siguran. Nisam tolko bogat da kupujem jeftino...

I taj apple je kinez :)
Za te pare si mogao da kupis neki jeftini racunar (sa sve usbom) :D Sala ;)

Ako neko hoce da kupi brendirani punjac neka pogleda modele za motorolu, oni su imali usb punjace. Ne znam kakav je na motofone f3, taj telefon je ispod 2000, a ako se dobija i usb punjac ja mislim da je to najbolja kupovina :)

Nazad
Vrh Dno