http://www.amazon.de/NETZTEIL-LADEK...YL06/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1232112246&sr=8-2
Dakle, gde ima da se nadje ovakav adapter?
Dakle, gde ima da se nadje ovakav adapter?
Poslednja izmena:
Ili u ComTradeu original Appleov za 3000 din![]()
Nemoj samo da se iznenadish ako ti (ovaj) adapter ne bude punio player ili shta vetj.Bilo je puno tema o ovim punjachima,overi search.Inache,iz sopstvenog iskustva znam da ovaj punjach (iz Lista) ne radi sa novijim Sandisk playerima,kao ni sa Ipod-ovima.To care
Nemoj samo da se iznenadish ako ti (ovaj) adapter ne bude punio player ili shta vetj.Bilo je puno tema o ovim punjachima,overi search.Inache,iz sopstvenog iskustva znam da ovaj punjach (iz Lista) ne radi sa novijim Sandisk playerima,kao ni sa Ipod-ovima.
Nemoj samo da se iznenadish ako ti (ovaj) adapter ne bude punio player ili shta vetj.Bilo je puno tema o ovim punjachima,overi search.Inache,iz sopstvenog iskustva znam da ovaj punjach (iz Lista) ne radi sa novijim Sandisk playerima,kao ni sa Ipod-ovima.
3000??? Auuu, mnogo je care, obzirom koliko je to jednostavan uredjaj
To je ista ona fora kao sto su kablovi za mobilne preko 10e (ali original)![]()
I meni je potreban bash za Sansu e260A meni bas za sansu e260 treba![]()
***, meni je neki kinez sprzio mp3, bio je pod garancijom pa sam dobio zamenu, i onda sam oma uzeo ovaj appleov da budem siguran. Nisam tolko bogat da kupujem jeftino...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari