Šta je novo?

Gde kacite svoje freeware/shareware stvari?

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
845
Razmisljao sam nesto posto trenutno ucim nov prog. jezik kao kolateralna steta nastane po neka simpaticna aplikacija koju nemam nameru da razvijam mnogo ali bih mozda okacio negde kao freeware da ljudi mogu da daju i neki svoj komentar?

Ima li ovo svrhe?

pa sta fali, okaci ovde, ako necemu bude sluzilo... tj okaci link, a sam fajl strpaj na rapid, mega ili tako negde...

pa sta fali, okaci ovde, ako necemu bude sluzilo... tj okaci link, a sam fajl strpaj na rapid, mega ili tako negde...
Ma ja sam mislio na nesto tipa sourceforge samo jednostavnije (tamo se koliko sam shvatio rade veliki pravi projekti, mada ima ih 100k ko zna sta sve rade :D)

Ma ja sam mislio na nesto tipa sourceforge samo jednostavnije (tamo se koliko sam shvatio rade veliki pravi projekti, mada ima ih 100k ko zna sta sve rade :D)

Ma na sourceforge-u ima svega. Ako misliš da bi nekom moglo da koristi okači na sourcefore. Ne moraju čak ni da budu gotove aplikacije - možeš samo da staviš neke custom kontrole ili samo delove koda koji rešavaju specifičan problem.

Nazad
Vrh Dno