Modovana ploča naravno.Gidra85 je napisao(la):Kako je uspeo da podigne Vdimm na cak 3.8V :boom: 😕 Ipak je to DFI :mrgreen:
Tebi piše nešto tipa estimated maximum bandwith, izmeri realan protok i dobićeš ~2500MB/s a možda i manje, 3200 ne bi imao ni da ti memorija radi sinhrono na 200.Gidra85 je napisao(la):Ne mora da znaci da i memorija radi na 282MHz-a zato sto Sandra gleda koliki je FSB pa to i dodeljuje za memoriju i prema tome odrdjuje protok.
Jer evo ja drzim 200MHz-a FSB ali mi je memorija na 333MHz-a a Sandra je preposnaje kao da radi na 200MHz-a (400) i pise da ima protok od 3200Mb/s!!!
Oh My God... :zgran:Aca je napisao(la):Ovaj Svedjanin izgleda tebe zeza. :eye: :d
Kao sto ti je Vojkan i rekao, ti na 200 MHz FSB-u imas "estimated bandwith" od 3200 MB/s. Realno, na tom FSB sa najostrijim setovanjima, moze da se izvuce oko 3100 plafon.Gidra85 je napisao(la):Ne mora da znaci da i memorija radi na 282MHz-a zato sto Sandra gleda koliki je FSB pa to i dodeljuje za memoriju i prema tome odrdjuje protok.
Jer evo ja drzim 200MHz-a FSB ali mi je memorija na 333MHz-a a Sandra je preposnaje kao da radi na 200MHz-a (400) i pise da ima protok od 3200Mb/s!!!
CAR je napisao(la):...
Nisam verovao da bih ovako nesto ikada mogao reci, ali... opasna je ova DFI ploca.
JESAM!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Aca je napisao(la):...
Jesi li razmisljao da svratis ovih dana do Computer Dream-a. :d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari