Šta je novo?

Gde imaju konektori...

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Znaci da li postoje i gde imaju da se kupe konektori koji se kace na molex od venta a na drugom kraju imaju tro ili cetvoro-pinski konektor...I naravno cena...Pozz i hvala

i meni to trebalo a posto mislim da u srbiji nema gde da se uzme ja sam skratio molex i samo povezao zice i izolirao ih i radi bez problema nije tako elegantno resenje ali meni vrsi posao tj. povezani su preko Aerogate-a ventilatori i mogu da im smanjujem voltazu, i po potrebi ugasim ih.

Nema gotovo ali mozes lako da napravis. U radnjama tipa radio kl. kupis tro pinske konektore zenske i vrlo lako povezes sa starim molexom.
Pozdrav.

Ako je ovo ono sto ti je potrebno, imam jedan takav koji mi ne treba...

Znaci, "prolazni" molex na koji moze da se zakaci 3-pin konektor od ventilatora...

E vidish Ostoja tako neshto mi treba,poshto sam kupio cool drive6 i ocu na njega da nakacim ventove,znaci samo taj tropinski mi treba...Aj me cimni na pm pa da se dogovorimo da se nadjemo...
A poshto mi treba vishe komada jel moze postupak tog povezivanja zica...

Da li je moguce da niko vishe ne zna nishta o tome,treba mi tri komada...Mora da josh neko ima to,ili da zna gde ima...???

Poslednja izmena od urednika:
Kako ne znaš? Poslije onoliko thread-ova oko ventilatora, izgleda da ništa nisi uzeo. 😀

Dakle, ja sam skoro uzeo Cooler Master TLF-S12 i uz njega dobio to što ti tražiš... Nadam se da ti je dalje jasno...

pm...ili kupiti tlf-s12?

PM ti u mom slučaju nažalost neće pomoći, jer mi isti konektor treba za rad TLF-a. Probaj da vidiš kome ne treba... A ni TLF nije loš kad se spusti na 7V, mada meni ne hladi hardove kako treba tako opičen... Mada, koliko je plaćen, nije ni loš.

Sorry...

ok,nadam se da ce se josh neko javiti,znaci pare nisu problem-para nema...Shalim se naravno,ako neko ima molio bih ga da mi se javi da se dogovorimo i da ja to kupim...Hvala unapred

Hvala svim koji su se potrudili da mi pomognu,nabavio sam dva i sutra cu verovatno i treci...Pozdrav

Dakle problem nazalost nije reshen...Nabavio sam ove "konektore" ali sa mushkim tropincem,a treba mi zenski...Nije mi jasno kako uz cool drive ne idu ti nastavci jer ih je stvarno problem naci...

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno