Šta je novo?

Gde ima xwave 7200?

• Začetnik teme Začetnik teme face
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Znachi DVD xwave 7200 bilo slim ili obichan i kolko mu je cena.I ako neko zna proverenu informaciju tj. da ga imaju u toj firmi na lageru.Moze i neki drugi model sem 7200.Tx.🙂

Pa to je ekstra povoljno.Na NT-ovom sajtu sam video cenu od 170 eura za isti.Samo sto sam ja iz BG-a.Jel moze adresa tog Milenijuma iz NS-a i url sajta ako ga imaju.Tx za info.

face je napisao(la):
Pa to je ekstra povoljno.Na NT-ovom sajtu sam video cenu od 170 eura za isti.Samo sto sam ja iz BG-a.Jel moze adresa tog Milenijuma iz NS-a i url sajta ako ga imaju.Tx za info.

Isti sam u mileniumu pre 3 meseca kupio za 12000 din... sad kosta 9963 din.
Prodavnica se nalazi na stadionu vojvodine, ispod severne tribine. Videces veliku tablu, zelenim slovima pise Milenium.

adresa je www.pinsoft.com

E hvala za pinsoft url.Poshto sam u BG malo mi je cimanje da odem do NS-a ali sam zvao pinsoftove dilere i nasho sam ga i u bg-u za istu cenu ili par stotina dinara vishe.Hvala svima.Inache jel imam preporuku za taj player poshto sam video da ga svi hvale?

face je napisao(la):
E hvala za pinsoft url.Poshto sam u BG malo mi je cimanje da odem do NS-a ali sam zvao pinsoftove dilere i nasho sam ga i u bg-u za istu cenu ili par stotina dinara vishe.Hvala svima.Inache jel imam preporuku za taj player poshto sam video da ga svi hvale?

Player je super!
Ima samo jednu manu: malo je osetljiv na pohabane diskove i na stare RW-ove... ali je u svakom slucaju manje osetljiv od pioneer-a koji sam imao prilike da isprobam...

Jedno pitanje samo.Poshto cu da kupim ovaj xwave 7200, kad pustim neki dvd koji sam iznajmio iz kluba ocu li imati titl na srpskom?Znam da to zavisi od samog dvd-a ali dal i player mora dai ma neshto ili svaki pushta titlove srpske?

Jos jedno pitanje, kako se snalazi taj player sa rezanim dvd-ovima?

face je napisao(la):
Jedno pitanje samo.Poshto cu da kupim ovaj xwave 7200, kad pustim neki dvd koji sam iznajmio iz kluba ocu li imati titl na srpskom?Znam da to zavisi od samog dvd-a ali dal i player mora dai ma neshto ili svaki pushta titlove srpske?

Naravno da svaki player moze da pusta bilo koje titlove, ako postoje na disku.... cak i da su kineski 😀

A sto se tice rezanih dvd-ova, nisam imao problema...

...da li mozda moze da pusta divx i ako ne kada se moze ocekivati taj chip za divx?

legend je napisao(la):
...da li mozda moze da pusta divx i ako ne kada se moze ocekivati taj chip za divx?

Ne pusta divx, ali se ocekuje taj chip uskoro, ili nam je neko bacio bombu 😀 :rocket:

Nazad
Vrh Dno