Šta je novo?

Gde ima SkyStar2 kartica...

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
www.sattrakt.com - 75e bez pretplate

re

A doticne u Evropi kostaju 29 e,a preko Ebay-a i manje!!

Re: re

legend je napisao(la):
...

gde ima za 29 E?

Verovatno nigde, posto je i na zapadu skocila cena.

re

Ja naso na netu jos pre godinu dana u Nemackoj POTRAZICU URL pa da se okupimo i narucimo neku kolicinu za nase domace potrebe!

ajd, trazi........

Ja sam baš tražio ali za tu cifru nema nigde. Za te pare ne bi razmišljao uzeo bi da probam.

Re:b2c2

dejandj je napisao(la):
Ma to je bilo doba EOL-ovog bankrota pa su neki zurili da rasprodaju stare karte...

Stim da moram da napomenem da se vise isplati kupiti od njih prvo osnovni E-DSL paket za 65 e=cartica+1 mesec pretplate na flat dsl 1 gb na brzini 2 mb/s ,filefech 1 gb za mesec dana nego SAMO filefech za RAZLIKU 5 e]

Tako ispada da cartica kosta 40 e sto i prihvatljiva cena.

Sledeci korak je otvaranje cc kartice za Internet kod Rajfazen Banke za placanje -produzenja pretplate bilo osnovnog paketa od 19.96 e mesecno ili ovog E-DSL po ceni od 25 .5 e mesecno.
Troskovi otvaranja racuna za internet karticu su depozit od samo 20 e i mesecna clanarina 2 e i za svaku transkciju + 1% od zadate sume kao usluga banke.Preko ovakvog nacina realizacija je za max 24 sata!!!!

Da li ja ako porucim EOL paket sa VISA katicom mogu ocekivati isporuku u Srbiju?

legend je napisao(la):
Da li ja ako porucim EOL paket sa VISA katicom mogu ocekivati isporuku u Srbiju?

Troskovi slanja za Yugu oko 15 e i traju 15 + vise dana

Da li je isti paket E-DSL i za nemacko trziste? Odnosno da li bi mogao da neko kupi karticu u nemackoj pa da je donese?

Aki je napisao(la):
...

Sledeci korak je otvaranje cc kartice za Internet kod Rajfazen Banke za placanje -produzenja pretplate bilo osnovnog paketa od 19.96 e mesecno ili ovog E-DSL po ceni od 25 .5 e mesecno.
Troskovi otvaranja racuna za internet karticu su depozit od samo 20 e i mesecna clanarina 2 e i za svaku transkciju + 1% od zadate sume kao usluga banke.Preko ovakvog nacina realizacija je za max 24 sata!!!!

Da li ovo provereno funkcionise, posto smo vec videli da su se ljudi opekli sa tom virtuon karticom koju vecina sajtova ne konstatuje...

pa vecina americkih sajtova ne vidi VISA virtuon kartice dok evropski dobro rade bar po mojim saznanjima i koriscenju iste. apsurdno zvuci ali problem do sajtova preko bare je neki stariji sistem provere samih kartica koje su izdate skorije.

leksa je napisao(la):
...

Da li ovo provereno funkcionise, posto smo vec videli da su se ljudi opekli sa tom virtuon karticom koju vecina sajtova ne konstatuje...

DA,da!!

Gde konkretno, u kojoj prodavnici moze da se kupi polovan ili nov SkyStar2, sa ili bez EON pretplate za te pare sa VISA VIRTUON karticom???... samo da napomenem da je i vojvodjanska banka uvela neke VISA INTERNET kartice... Poz

Ima tu jos jedan problem, cuo sam da Eon bezobrazno skida samoinicijativno sa racuna pare kad istekne tekuca pretplata i produzava je bez pitanja. Navodno treba mesec dana ranije odjaviti da oni ne bi sami skidali pare...

re-

leksa je napisao(la):
Ima tu jos jedan problem, cuo sam da Eon bezobrazno skida samoinicijativno sa racuna pare kad istekne tekuca pretplata i produzava je bez pitanja. Navodno treba mesec dana ranije odjaviti da oni ne bi sami skidali pare...

Pa to sa ovim carticama ne mogu,kad na njoj nema para

http://www.netsystem.com/eng/

re

jox je napisao(la):
Gde konkretno, u kojoj prodavnici moze da se kupi polovan ili nov SkyStar2, sa ili bez EON pretplate za te pare sa VISA VIRTUON karticom???... samo da napomenem da je i vojvodjanska banka uvela neke VISA INTERNET kartice... Poz

www.sattract.com ili
www.satrakt.com

75 i sa mesecnom pretplatom 95
a kod onog derikoze SATENA bez pretplate 100 e polovna ili nova

Video sam skystar2 na nekim sajtovima za 45€

=Dejan= je napisao(la):
Nema ih ni u satraktu.Jel zna neko gde jos mogu da se kupe?

Pa kod sattracta ali moras otici tamo i rezervisati

ili preko ebay-a

ili da neko ponudi ovde ili na drugom mestu 🙄

Nazad
Vrh Dno