Mozes slobodno da ih nazoves (mislim na 4audio) ali ce ti reci sto i meni pre jedno godinu dana...... "te slusalice se kao ne prave vise odnosno Sennheiser ih nema u svojoj ponudi" (valjda kataloskoj)........
Ali ja mislim da to nije istina jer ovo govori drugacije.
http://www.thomann.de/iw_smb_suche.html?SUBJECT=KOMFORTSUCHE&iwid=2&SUCHBEGRIFF=hd280+pro&x=0&y=0
Ako imas nekoga cena je OK. Nalazio sam i jeftinije ali u australiji.......tako da tesko da mozes doci do toga tamo.
Ovaj link koji sam ti dao je OK. Probaj da nazoves i vidis da li postoji nacin da im platis preko neke kartice pa da ti posalju ovde i slicno.
Kada budes uzimao pogledaj koja je omaza. Imas dve verzije...... ovaj par na linku koji sam ti dao je 64 oma a imas i verziju od 300 oma (sto je i studio standard)....... to ti je bitno jer zavisi na cemu ces ih slusati.
Ove od 64 mozes da teras na cemu hoces a ove od 300 treba pojacalo da im udene dusu.......
Pazi bio je onaj lik cini mi se iz Krusevca, koji je donosio iz nemacke sluske, Sennheiser, Akg, Beyerdynamics...... mozda jos neke proizvodjace ali na zalost nemam njegov telefon........ pitaj mozda ima neko ovde na forumu.........
Fazon je bio narucis, pa ti stignu za oko 7-10 dana, lik te zove, nadjete se itd.
Bio je malo skup....... za ovaj moj model Beyer DT931 koji sam tada trebao da kupim trazio je 195 EUR a ja ih uzeo u Nemackoj za 150 EUR a HD 580 i HD 600 koje sam gledao u njegovom katalogu su tek bile paprene....... mozda ne kao u 4audio ali isto skupe. To je bilo napominjem pre uvodjenja PDV-a
Savet je ako ima ko da ti uzme preko grane proci ces definitivno jeftinije + ako ulovis neku rasprodaju onda moze biti bas jeftinije........