soni je napisao(la):Ne znam koji te zanimaju al znam da ima u zeleznickoj ulici u nekoj radnji, ima reklama, Verbatim DVD+ 4x na stapu 25kom mislim po 35 ili 37 din. E sada da li je to povoljno ili ne.......
Pozdrav
Spils je napisao(la):pixel computers na detelinari , mislim da je u stevana mokranjca....ima i verbatim i princo , ne znam cene napamet, pixelcomp.co.yu
Pre desetak dana im je Princo bio 33din, a Verbatim 36din, sa stapa bez kutije.pixel computers na detelinari , mislim da je u stevana mokranjca....ima i verbatim i princo , ne znam cene napamet, pixelcomp.co.yu
tomato je napisao(la):Spens - ADA Computers - Rhodium + i - 4x 22 din/kom!
Uzeo sam +, upravo rezem, pa kačim KProbe. DVD identifier ga prijavljuje kao TDK.
Sasha je napisao(la):Hmm, kada sam zadnji put gledao prodavali su se kao
RhodiNm a ne Rhodium. :trust:
Dvd info pro ih vidi kao tdk002, dvd+, 8x.
Nero mi nudi i 16x za rezanje, al ja nisam probo preko 4x.
lephafta je napisao(la):Zasto, zasto... ta zenska koja radi u adi je bacala diskove na sto, zamalo da mi i da poslednji u pakovanju, koji je izgledao daleko ruznije od frizbija. koje si ti uzeo (+,-)?
lephafta je napisao(la):Naravno da svako prica o stapu, kad je npr. taj memorex oko 100din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari