Šta je novo?

gde ima microsoft natural multimedia keyboard + opt mouse

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
gde ima microsoft natural multimedia keyboard + opt mouse u ns zr eventrualno u bg jer sam gledao u dosta firmi koje ga imaju u cenovniku ali ni jedna na lageru jedan lik mi je rekao da je to comtrade imao akciju pa i da ih vise nema

Re: gde ima microsoft natural multimedia keyboard + opt mous

raindog je napisao(la):
gde ima microsoft natural multimedia keyboard + opt mouse u ns zr eventrualno u bg jer sam gledao u dosta firmi koje ga imaju u cenovniku ali ni jedna na lageru jedan lik mi je rekao da je to comtrade imao akciju pa i da ih vise nema

Ako ne budes mogao da nadjes, javi mi se...

Paja je napisao(la):
...

Ako ne budes mogao da nadjes, javi mi se...

sto ? jel imas novo ?

raindog je napisao(la):
...

sto ? jel imas novo ?

Naravno...
Znam i gde ima u Bgd-u, ali je u pitanju veleprodaja...

Paja je napisao(la):
...

Naravno...
Znam i gde ima u Bgd-u, ali je u pitanju veleprodaja...

ajde please poslalji mi ime veleprodaje na pm pa da vidim gde imaju maloprodaju jer mi je malo frka da dolazim do tebe u krusevac

Moze li da se zna okvirna cena i da li ima crna natural tastatura... Mis mi ne treba? Nisam valjda osudjen da koristim i misa?

Okvirne cene:

Natural MultiMedia Keyboard (OEM)....28 EUR
Natural MultiMedia Keyboard (FP).......40 EUR

Natural MultiMedia Optical Value Pack (OEM)....37 EUR
(sadrzi Natural MultiMedia Keyboard + Basic Optical Mouse).

Skoro se u prodaji pojavila MultiMedia Optical Value Pack (bez natural!) u crnoj boji, tako da je moguce da se pojavi i natural... Cena za crnu verziju je bila (mislim) 5 EUR-a veca od "obicne"...

da li zna neko telefon od firme zenit jer im je sajt u fazi izrade

Otvori svoj tred, Marti, ovde su Microsoftovci Naturalci 😉 Mene zanima crna MS Natural, ovu imam od 96-te, bre 🙂 Ima li kakva Natural sa normalnim polozajem kursorskih tastera (ko razume, shvatice)??

E bas necu Makso!! :d ... mis'im moze i MS samo da je crna, natural, bezicno-opticka kombinacija... ajde da cujem sad! 😉

byMaX je napisao(la):
Otvori svoj tred, Marti, ovde su Microsoftovci Naturalci 😉 Mene zanima crna MS Natural, ovu imam od 96-te, bre 🙂 Ima li kakva Natural sa normalnim polozajem kursorskih tastera (ko razume, shvatice)??

ja sam danas kupio u ns za oko 28e ms natural multimedia i kursori su mu normalni samo je delet home end pageup i pagedown malo drugacije

Marti Misterija je napisao(la):
E bas necu Makso!! :d ... mis'im moze i MS samo da je crna, natural, bezicno-opticka kombinacija... ajde da cujem sad! 😉

Wireless Optical Desktop - 70 EUR...
http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11694

Wireless Optical Desktop PRO - 80EUR...
http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11693

Moracu samo da proverim boje, ali bi trebalo da je crna 😉

Nazad
Vrh Dno