Šta je novo?

Gde ima Gigabyte GA-M55plus-S3G ?

zlaja

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2004
Poena
609
Znaci gde se moze kupiti ploca Gigabyte GA-M55plus-S3G u Beogradu?

e to imene interesuje danas sam zvao jednu radnju koja preko itsvet ima u ponudi i rekli su mi da nema ali da mogu da poruce od dobavljaca e sad ja proverim kod dobavljaca i vidim da niko nema na stanju tu plocu i eto zemljo srbijo parola snadji se
ako iko zna gde bi mogla da se nabavi ta ploca neka se oglasi

Da se ne trudis dzaba,ja sam proverio
sve sa PC berze,
sve na IT svetu(samo 1 firma tvrdi da je ima koja je i na berzi)
valjda sve distributere(imtel,comtrade,direct link a receno mi je da grapolo uzima od CT-a tako da ni oni nemaju)
Cak sam proveravao i kod vise "nikad cuo firmi" koje mi je google izbacio.
Nema niko ,a tvrde da imaju u uredno azuriranim cenovnicima od danas ili juce.
Jedinu koliko toliko korisnu informaciju sam dobio od Imtelovog managera za Gigabyte program da ce biti nekog uvoza i da zovem krajem sledece sedmice.

Ovo je bio poslednji pokusaj da vidim da nije neka ostala u radnji nekom od dilera koji imaju stvarne,a ne virtuelne lagere.

Ako neko zna za neku kvalitetnu alternativu,slicne cene ~80e(=AM2,61x0 grafika, 2 PATA,4PCI(min3),4SATA,LAN(ne mora Gb,moze 10/100),zvuk) neka javi.
Ja sam nasao jos samo Jetway M2GT6-PTD
(ima cak 5 PCI+1xPCIe1x+1xPCIe16x,2pata+2sata2 ova ima i tv-out)
ali gde tek ovo da nadjem kad je cak i Gigabyte problem.
Jetway M2GT6-PTD(ljudi dosta hvale ove ploce,ali su im sajtovi teska katastrofa)

Znaci ploce su RAZGRABLJENE! I ja sam trazio jos jednu, i jos uvek trazim a od uvoza mislim da ce sve biti na kasicicu. Ako neko prodaje sa bencha ja je kupujem!

Nazad
Vrh Dno