Šta je novo?

Gde ima Dell tastatura...

• Začetnik teme Začetnik teme Shane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shane

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
309
Gde ima da se kupi Dell-ova tastatura, ne znam tačnu oznaku, ali je prepoznatljivo tanka, crna, sa krupnijim ključnim tasterima (Space, Enter, CTRL,...)? Ako još može da je dvoredi Enter i da je US raspored, kupio bih momentalno...

Ta tastatura ima da se kupi u Informatici (DELL zastupnistvo) u Jevrejskoj ulici u Beogradu. Ja sam je kupio pre 10-tak dana pa isprati sta sam ja uradio. U principu oni te tastature nemaju u zvanicnoj prodaji vec one idu otprilike samo uz servere, e sad to sto ih nemaju u zvanicnoj prodaji i izlozene ne znaci i da ih ne prodaju tako da moras da odes tamo i zamolis ih da odu do magacina i iskopaju ti jedan komad. Ponanik koji je kupio 10-tak dana pre mene platio je takvu tastaturu oko 1.700 din, a ja sam je platio oko 1.300 din !? Inace tastatura se zove Spacesaver ili nesto slicno. Bitno je i da znas da ta tastatura NE postoji u PS2 izvedbi vec samo USB varijanta. Neki USB to PS2 konverter ne znam da li radi jer nisam probao.
Nadam se da sam ti delimicno pomogao, a ako zatreba jos nesto samo pitaj.

Hmmm..., 1.700 ili 1.300 dinara, nešto mi mnogo.
Brat je kupio takvu u jednoj 'prodavničici' u NS-u za cca 500 din (istina, u YU varijanti).
Problem je što ih više tamo nema...

Pa dobro, šta je tu je. Reci mi samo, jel sa velikim ENTER-om i po US rasporedu?

Morao bih da pogledam posto je jos nisam montirao od kada sam je uzeo (to je samo priprema za novi racunar), ali recimo da sam siguran da ima veliki enter, a kodni raspored je takodje mislim US s time sto su dodatno ''nalepljene'' oznake latinicnih slova koja fale na tastere njima odgovarajuce. Ma najbolje je ja tu tastaturu da slikam i da je okacim ovde, a to ce da se desi kada dodjem sa posla i odmorim malo 🙂

Nazad
Vrh Dno