Šta je novo?

gde ima ALTEC LANSING 621?

PINHEAD

Čuven
Učlanjen(a)
07.07.2002
Poena
620
Pomagajte ljudi trazim vec 4 meseca!!nije valjda da nema nigde u SCG?
jel zna neko za neku sigurnu varijantu(risk-free sto bi rekli) narucivanja preko neta?

PINHEAD je napisao(la):
Pomagajte ljudi trazim vec 4 meseca!!nije valjda da nema nigde u SCG?
jel zna neko za neku sigurnu varijantu(risk-free sto bi rekli) narucivanja preko neta?

I ja sam hteo da ih pazarim, ali sam previse cekao (da padne cena;))- mislim da ih u PC Centru nije bilo poslednjih 6 meseci i sumnjam da ce ih biti uskoro...

Evo malo da izvadim thread iz naftalina u nadi da ce neko znati da li jos uvek i gde mogu da se nadju Altec Lansing 621 zvucnici u Novom Sadu?

pa ne verujem da ima jos toga, ja sam pazario CS2.1 prosle godine, vec tad ih nije bilo , tako da se ne nadaj

Pa kupite CS2.1 ako se nema para za MX5021 ili one nove 4021 sa izobaričnom kutijom i to je to :)

621 se ne proizvodi već neko vreme. Direktni naslednik je CS21.

Da znam ali sam se ponadao da se jos uvek negde mogu naci neki zaostali na lageru mozda jer su bili oko 25-30e jeftiniji od CS21 dok su bili paralelno u radnjama a nema neke prevelike razlike medju njima..

meni se mx4021 bas svidja... vidim da ima dosta manje snage, al cenim da mi to ne bi smetalo, jer ove al621 nisam nikad odvrnuo |) previse je to snage za 9kvm, trese se armatura...

Evo malo da izvadim thread iz naftalina u nadi da ce neko znati da li jos uvek i gde mogu da se nadju Altec Lansing 621 zvucnici u Novom Sadu?
Bas naftalin, vala - ovaj prvi je trazio zvucnike 4 meseca... I TO PRE SKORO 4 GODINE!!! :d:d:d

ja sam rekao vec da ih je opet bilo pre par meseci, jer su kinezi spec za nas proizveli seriju, dakle nije toliko strasno |>, al me zbunjuje sto ljudi ne vole nove threadove da prave...
doduse meni neko nekad iz nevezuse obrise thread, pa je verovatno ovako sigurnije |P

Da ja znam da sam pre par meseci u ns-u u pc centru video lika da ih pazari pa reko ajde da probam..

Bilo je nekih UK modela ranije, secam se... trebali su neki adapteri, tj. konvertori za njihovo koriscenje...

Ovi moji su UK...jednostavno sam rasklopio UK utičnicu (koja je inače prilično kvalitetna, ima i osigurač unutra ), i nakačio žice na običnu i to je to... za adaptere sam čuo da su lošeg kvaliteta pa eto...

Ja sam moje uzeo cini mi se pre 3 godine u Altiju.
Samo mi je jednom crkao osigurac, a osim toga besprekorno rade i ometaju komsije kad odvrnu grandovce:D

Ja sam moje 621, kad sam ih kupovao, našao jedino u PC Centru u Zemunu...tako da kapiram, pošto su uvoznik kolko znam, da bi trebalo da imaju i CD21...proveri nište te ne košta...

Vrh Dno