Šta je novo?

Gde ima Abit KX333-R?

• Začetnik teme Začetnik teme Boki.N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Boki.N

Enthusiast
VIP član
Učlanjen(a)
01.12.2000
Poena
1,035
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire 7
Mobilni telefon
Sony XZ2C, Huawei Mate 10, iPhone 2020SE (fuj)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Potrebno 2-3 komada, nove. U kojoj firmi mogu da se nadju? Legalna kupovina🙂D), preko firme.
Zvao sam i (kobajagi) zvanicnog uvoznika, vrlo neposlovnog btw, niti ih imaju niti ce da ih uvoze.

Na kraju cu da narucim EPoX-e ako ne nadjem doticne.

BokiPK je napisao(la):
Potrebno 2-3 komada, nove. U kojoj firmi mogu da se nadju? Legalna kupovina🙂D), preko firme.
Zvao sam i (kobajagi) zvanicnog uvoznika, vrlo neposlovnog btw, niti ih imaju niti ce da ih uvoze.

Na kraju cu da narucim EPoX-e ako ne nadjem doticne.
A kog si to zvanicnog uvoznika zvao??

Re: Re: Gde ima Abit KX333-R?

simpson H je napisao(la):
A kog si to zvanicnog uvoznika zvao??
Mene nije, a tebe? 😀 😛 😀

Salu na stranu, mislim da je lakse naci Abita RAID, nego Epoxa, koga ja mislim i da nema nigde. Pogledacu sutra pa cu ti reci kakva je situacija za Abita.

Nego ne rece koliko ti tacno treba 2 ili 3.

Gedza je napisao(la):
Salu na stranu, mislim da je lakse naci Abita RAID, nego Epoxa, koga ja mislim i da nema nigde. Pogledacu sutra pa cu ti reci kakva je situacija za Abita.

EPoX-a ima u NecLine-u, mogu odmah da ih uzmem.
Kobajagi zvanicni uvoznik Abita reklamira se u PC-Pressu. Inace preko svojih veza ga jurim vec dve nedelje i mrka kapa.
Zao mi je momci sto sam vas preskocio, jednostavno ste mi skupi(ne svi i za sve). Memoriju Samsung DDR koja me na drugom mestu inace kostala 80€, neki su mi ovde nudili za po 105€.

BokiPK je napisao(la):
EPoX-a ima u NecLine-u, mogu odmah da ih uzmem.
Kobajagi zvanicni uvoznik Abita reklamira se u PC-Pressu. Inace preko svojih veza ga jurim vec dve nedelje i mrka kapa.
Zao mi je momci sto sam vas preskocio, jednostavno ste mi skupi(ne svi i za sve). Memoriju Samsung DDR koja me na drugom mestu inace kostala 80€, neki su mi ovde nudili za po 105€.

To sigurno nije original samsung memorija, vec NoName sa samsung cipovima. Koliko mi je poznato ovde se za 105 Evra prodavao iskljucuvo "Samsungov samsung".

gozilla je napisao(la):
To sigurno nije original samsung memorija, vec NoName sa samsung cipovima. Koliko mi je poznato ovde se za 105 Evra prodavao iskljucuvo "Samsungov samsung".

O da, jeste original. Pomalo se razumem u to😀
Ako ga uzmes od uvoznika koji pristane da se ugradi 2% umesto 20, to je cena. Ali sam jedva iskukao dva modula za sebe

BokiPK je napisao(la):
O da, jeste original. Pomalo se razumem u to😀
Ako ga uzmes od uvoznika koji pristane da se ugradi 2% umesto 20, to je cena. Ali sam jedva iskukao dva modula za sebe

Probaj te tvoje "Samsunge" da li hoce da rade na 225Mhz-a sa CAS2 setovanjem. 😀 😀 Moje hoce, pa je i cena adekvatna. 😉

I ja bih voleo da nadjem original Samsung DDR400 za 80€.
Stvarno bih mnogo voleo😀

Aca je napisao(la):
Probaj te tvoje "Samsunge" da li hoce da rade na 225Mhz-a sa CAS2 setovanjem. 😀 😀 Moje hoce, pa je i cena adekvatna. 😉

Ma da, meni je potrebno da mi radi na 166 sa max setovanjima(CAS, RAS to CAS, CL, Dram Command...), za sve preko toga mogu MNOGO pametnije da potrosim pare😀😀

Pustite sad memoriju, i dalje ocekujem odgovor za plocu, uzdrzite se od komentara i dajte nesto konstruktivno. Jedini ozbiljan za sada je "simpson H".
Ah da, ima sigurna 2 kupca za plocu(jedan sam ja), treci se razmislja, mada bih skoro mogao da garantujem i za njega.

Probaj u firmi Bel Computers, mada mislim da nemaju taj konkretan model na lageru. U svakom slucaju ce znati da ti kazu kada ce ga dobiti.

supernova je napisao(la):
Probaj u firmi Bel Computers, mada mislim da nemaju taj konkretan model na lageru. U svakom slucaju ce znati da ti kazu kada ce ga dobiti.

Na njih sam i mislio kad sam pominjao vrlo neposlovnog i (kobajagi) zvanicnog uvoznika sa reklamom u PC Presu.

BokiPK je napisao(la):
Na njih sam i mislio kad sam pominjao vrlo neposlovnog i (kobajagi) zvanicnog uvoznika sa reklamom u PC Presu.

Ja sam u subotu tamo uzeo mog Abit KX-a... Nazvao telefonom pitao je ima - rekli ima, jel mogu da dođem da uzmem - može, dođem, platim i uzmem...

Šta znam, nisu me ponudili pivom ili kafom, i jesam malo čekao tamo, ali sam ploču dobio...

delimir je napisao(la):
Ja sam u subotu tamo uzeo mog Abit KX-a... Nazvao telefonom pitao je ima - rekli ima, jel mogu da dođem da uzmem - može, dođem, platim i uzmem...

Šta znam, nisu me ponudili pivom ili kafom, i jesam malo čekao tamo, ali sam ploču dobio...

Ima kod njih KX odavno. I KD7, i IT72 i nista vise. Niti ce biti.
Malo je duza prica oko moje jurnjave za plocom, i oko kontakata sa tom firmom. Nisam hteo isprva da ih pominjem, ali eto...

BokiPK je napisao(la):
Malo je duza prica oko moje jurnjave za plocom, i oko kontakata sa tom firmom. Nisam hteo isprva da ih pominjem, ali eto...
A sta bi ti jos? KT7E mozda??
😀
Ocigledno su te provalili da imas zmiju u dzepu inace su vrlo ljubazni😀 😀

simpson H je napisao(la):
Ocigledno su te provalili da imas zmiju u dzepu inace su vrlo ljubazni😀 😀

juzna pruga 😀 😛 😀

Ma kako da ne🙂 Ja sam samo specifican: ocu RAID i to tri ploce i tacka😀 Nema to veze sa parama.

Mozete da pravite viceve na racun juznih krajeva kolko ocete, vasi krajevi su se pokazali mnogo gori🙂 NHF

delimir je napisao(la):

jesi li platio cash, i da li si platio porez ako si placao cash-om,
ozbiljno pitam

jaksa je napisao(la):
jesi li platio cash

Ma ne dali su mu na dodjem ti, al' su mu uzeli podatke iz licne 😛

jaksa je napisao(la):
jesi li platio cash, i da li si platio porez ako si placao cash-om,
ozbiljno pitam

Ne znam da li sme to da se priča 🙂 Uglavnom keširao sam 98€, toliko me je koštala ploča (kusur u dinarima ;-) ).

BokiPK je napisao(la):

Imaju i AT7 Max2, jedan primerak je kod mene na testu.

supernova je napisao(la):
Imaju i AT7 Max2, jedan primerak je kod mene na testu.

Imali su je i pre mesec dana, kada je bila kod mene na testiranju. Nista specijalno osim gomile dodataka.

Ji 4Tze je napisao(la):
a gde su rezultati tog vaseg silnog testiranja 😛 😀 ja bih to da vidim 😀

Ti si mali jos za to 😛 kad porastes onda. 😀 😀

Nazad
Vrh Dno