ZAP je napisao(la):mislim (a mozda i gresim) da su sve to ipak 1.1 USB diskovi 🙁
a njih imas i u www.sampro.co.yu i mozda jeftinije 😛
Broz je napisao(la):ZAP je napisao(la):mislim (a mozda i gresim) da su sve to ipak 1.1 USB diskovi 🙁
a njih imas i u www.sampro.co.yu i mozda jeftinije 😛
Gresis. 2.0 su ali kao i da nisu jer je protok ogranicen tehnoloski a ne softverski...Punjenje 256mb je do bola sporo i u 1.1 i u 2.0 modu...
drapin je napisao(la):Imtel-ov sajt je http://www.pcoprema.com/ ali koliko znam oni su prakticno veleprodaja ili bolje receno maloprodaja samo za firme 😉 :?:
Nije, to je moj privatni sajt (alias www.zormi.com). Stari Imtel je imao www.imtel.co.yu (ne koristi se uopšte), pre neku godinu se podelio na Imtel Computers (www.imtelc.com, sajt nije uradjen), Imtel Mikrotalase (www.imtel-mikrotalasi.co.yu) i Imtel Institut (www.insimtel.com) koji su donekle aktivni...drapin je napisao(la):Imtel-ov sajt je http://www.pcoprema.com/
Broz je napisao(la):evo sad sam izmerio. 64mb za tacno u sekund - 3minuta, znaci 256 oko 12minuta sto i nije tako lose🙂
poz
JOBAH je napisao(la):U svakom slucaju, jedan minus za Imtel jer je Transcend JetFlash USB diskove krstio kao USB2.0 iako su to ustvari USB1.1 memorije...
To nije iz namere nego nerazumevanja nabavne službe. Na njemu zaista piše dvosmisleno 'USB 1.1 & USB 2.0 compatible'... Pre bih rekao da je namera proizvodjača dovodjenje u zabludu prosečnog kupca.JOBAH je napisao(la):U svakom slucaju, jedan minus za Imtel jer je Transcend JetFlash USB diskove krstio kao USB2.0 iako su to ustvari USB1.1 memorije...
Nije iz te struke, video je da pise 'USB 2.0 ... nesto ...' pa je tako prepisao, nema on licno od toga nista. Ni ja nisam siguran da su svi opisi za 500-600 artikala tacni, do juce sam mislio da je ploca na stanju GA-8PE667 Pro a onda je ispalo da nema LAN port pa je samo GA-8PE667. Uostalom, zato na fakturi i postoji napomena o pravu na reklamaciju... Nije sve u prevari, takve firme ne opstaju 10-15 godina.JOBAH je napisao(la):Pise USB 1.1 compliant i USB 2.0 compatible... e sad sto komercijalista ne zna ili ne zeli da zna engleski to je vec druga stvar.
Saglasan, sumnjam da su se pojavili dovoljno brzi flash diskovi pa da im je USB1.1 usko grlo (bese maximum protoka oko 1.5MB/s).Sasa je napisao(la):malo ko kapira da ako je kompatibilno to ne znaci da i radi na svih 480 Mb/sec koliok bi terbalo vec na 40Mb tj. oko pola MB/sec kolika je brzina USB 1.1 standarda koji je realnost tih "flesova".
Broz je napisao(la):...
Gresis. 2.0 su ali kao i da nisu jer je protok ogranicen tehnoloski a ne softverski...Punjenje 256mb je do bola sporo i u 1.1 i u 2.0 modu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari