Šta je novo?

Gde gledati Eurobasket?

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vrtim danas linkove, ali ne nalazim ništa da mi radi ovde na poslu. Flash stream-ovanje nam je blokirano, Windows Media stream-ovi rade i mogu da gledam većinu srpskih kanala, ali neprijatno iznenađenje kada sam video da na RTS SAT ne prenose utakmice. :mad: Opet igramo u isto vreme sutra i preksutra, ne bih opet da propustim.

Da skines sa neta nakon sto se zavrsi tekma ?

Kad znam rezultat nije mi interesantno.

Evo linka:

http://www.vipbox.tv/sports/basketball.html

Samo uradite refresh stranice sutra, i onda ce izaci novi linkovi za praćenje live streama. Ja već nekoliko meseci preko ovog sajta gledam Formulu 1 i odlični su linkovi, nema usporenja za sada.

Niko ne cita ovo:

Flash stream-ovanje nam je blokirano

Sve je to blokirano, treba li reći.

Ali otkrio sam da ovaj sajt prenosi RTS1 i stream nije blokiran, videćemo hoće li mi se posrećiti.

http://www.rtvbalkan.tv

Poslednja izmena:
Ajde da probamo. :)

A meni nece da radi :S: , samo pise conecting media i cao,beskonacno tako,sve su mi blokirali,***.

Našao flash stream koji radi na Atdhe.tv. Za Morbiusa i dalje nema rešenja.

Kako nema rešenja, link koji sam dao radi kod mene. Postoji izvesno kašnjenje slike za tonom, ali nije strašno.

Morbiuse, nisam bio našao RTS1 na tom streamu, samo RTS SAT. Ekstra ako ga ima, očigledno da sam napravio previd!

Ja ovde gledam iz Kazahstana, valjda možete i vi iz Srbije: www tačka oleoletv tačka com :D

Na fromsportu ima gomila linkova i sa srpskim i engleskim i protivnickim komentatorom.

I na balkansportu ima dobrih streamova, samo treba registracija. Doduše nekad se desi da neki stream bude VIP, ali retko.

Nazad
Vrh Dno