Šta je novo?

Gde da skinem SDK ?!

00101110

Čuven
Učlanjen(a)
15.10.2003
Poena
619
Posto imam vb .NET i na delu gde je instalacja za SDK je ostecen, zbog toga sam morao da skipujem SDK prilikom instalacije ...

Sad mi se javila potreba :) za SDK, gde mogu da je skinem?!
sa m$ sajta ona instalacija od 1.2mb-a ne pomaze, pocne da se instalira i ne odgovara m$ server na dalje, znaci verovatno su ugasili podrsku instalcije ...

Jel zna neko odakle mogu da skinem?

tnx.

ako mozesh skini sa microsoftovog sajtu ceo Visual Studio 2005 express verziju. Od pre par dana je BESPLATNA!

Mislio je na Visual Basic 2005 Express Edition 1CD Image posto je Visual Studio 2005 Express Edition u stvari 5 CD Image-a + ~55MB za SQL Server ;)

kad se skine sve sto je na sajtu, raspakuje i pretovari na jednu gomilu... dobije se ukupno 730mb...

danijel00 je napisao(la):
kad se skine sve sto je na sajtu, raspakuje i pretovari na jednu gomilu... dobije se ukupno 730mb...
Slazem se, ali pretpostavljam da coveku nije bas zgodno da skida ~2.2GB samo zbog VB-a ;)

A da uzme od drugara celu instalaciju? :)

ma ... imam aj instalaciju .NET-a (5cd-a) i sad na cd-u na instalaciji gde je SDK je ostetjen i morao sam da skipujem to da bi se instalirao, sad mi treba znaci samo cist SDC core ...

Nazad
Vrh Dno