Šta je novo?

Gde da nadjem SP1 za XP!?

Stameni

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2003
Poena
609
Ne mogu vise uopste da ga pronadjem,svi su ga zamenili za SPa1 koji meni ne radi jer mi je "pirate cd" :cuss: !!!

Odmah da se samoprijavis u najblizu policijsku stanicu...

Ne moras previse da se trudis posto je SP1 i SP1a potpuno ista stvar, jedina razlika je u vrsti Jave koje je ugradjena.

Ako ne mozes da instaliras SP1a neces moci ni SP1. 1000% ! :mrgreen:

Pa cekajte 😕 😕 😕 Koliko zauzima ovaj SP1?!?!
On meni oce da presnimava 10Mb!Pa daj brate,nisam normalan da presnimavam ovo.....ja sam mislio da to zauzima najvise 3Mb :cuss: !

Ali ja sam pre ovog 1a presnimavao obicnog 1,i tacno se secam da mi je trebalo samo nekoliko minuta!!Sta su oni uradili u tom 1a da se toliko povecala velicina :eye:

alo bre, SP1 je 140Mb...

i odakle ti ideja da ovakvo pitanje postavish na FAQ forumu ?

Obrisano par postova koji su govorili o nekim nedozvoljenim radnjama...

Ako nekog zanima, SP1a za XP se može naći na DVD-u poslednjeg broja časopisa BUG. Napominjem da je u pitanju DVD, koji je dotični časopis po prvi put izbacio u tom obliku, pa ko nema DVD... :wave;

drapin je napisao(la):
Ne moras previse da se trudis posto je SP1 i SP1a potpuno ista stvar, jedina razlika je u vrsti Jave koje je ugradjena.

Ako ne mozes da instaliras SP1a neces moci ni SP1. 1000% ! :mrgreen:

Dali postoji sansa da se instalira SP1 na verziju koja nije legalna

sirius je napisao(la):
...

Dali postoji sansa da se instalira SP1 na verziju koja nije legalna
Svakako, ali takva uputstva ovde NE SMEJU da se objavljuju jer vlasnik forum-a i sajta ne podrzava pirateriju i na neki nacin se bori protiv nje, barem koliko je to u njegovoj ( i nasoj ) moci.

drapin je napisao(la):
...

Svakako, ali takva uputstva ovde NE SMEJU da se objavljuju jer vlasnik forum-a i sajta ne podrzava pirateriju i na neki nacin se bori protiv nje, barem koliko je to u njegovoj ( i nasoj ) moci.

Licno mislim da se treba boriti protiv piraterije i da je ne treba dalje siriti ,ali ako su neke stvari uradene ,one su uradene i to se vise ne moze popraviti.Takode mislim da bi velka vecina nas kupovala softver,kad bi mogli da ga platimo,posto smo poprilicno 'jadni' pa legalni softver sebi ne mozemo priustiti.

evo kome treba oslacu mu ja SP stari na mail.....svih 130 mb :mrgreen: :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno