Šta je novo?

gde da nadjem modem?

• Začetnik teme bass_girl22
  • Datum pokretanja
B

bass_girl22

Guest
treba mi modem za kablovski internet.da li neko zna gde mogu da ga kupim za neke manje pare ili polovan bilo sta. poshta ih ne iznajmljuje :(

bolje adsl

bass_girl22 je napisao(la):
treba mi modem za kablovski internet.da li neko zna gde mogu da ga kupim za neke manje pare ili polovan bilo sta. poshta ih ne iznajmljuje :(
:wave: Nemoj da places evo ti maramica za jos jedan smrk,znam da ima u Takovskoj BGD ali trenutno mi nije tu visitcard,kad odem do shvece pusti cu ti adresu,a oni su oko 4500din.ako hoces za taj kes :S: modem,pusti odgovor da li da ti posaljem adresu.bolje ti je se vezes za lepsu opciju adsl :banana:

Poslednja izmena:
hocu jer ne znam da ima jeftinije,
a ADSL ne mogu jer imam staru centralu i dvojnika...:(

"paste" sa ptt.yu

DOO "SAT-TRAKT", Bojanska 19, Beograd (u ponudi je kablovski modem MOTOROLA SB5100, po ceni od 4800 dinara za plaćanje u celosti sa uključenim PDV-om;
- "Lucidtech" d.o.o, Svetogorska 2, Beograd (u ponudi je kablovski modem THOMSON TCM410, po ceni od 4956,00 dinara za plaćanje u celosti (u cenu je uključen i PDV);

Ja imam Thomson i nisam imao nijedan prolbem sa njim.

Sat-trakt od nove godine robu daje samo svojim dilerima te nema na maloprodaji
kablovske modeme marke motorola.

Uzeo sam kod sat-trakt motorolin modem sb5100 pre par meseci bez problem, tj u maloprodaji sa fisk racunom.

tesla je napisao(la):
:wave: Nemoj da places evo ti maramica za jos jedan smrk,znam da ima u Takovskoj BGD ali trenutno mi nije tu visitcard,kad odem do shvece pusti cu ti adresu,a oni su oko 4500din.ako hoces za taj kes :S: modem,pusti odgovor da li da ti posaljem adresu.bolje ti je se vezes za lepsu opciju adsl :banana:

OT:
Khm, a ADSL je lepsa opcija al' za malo ;)

imam ja sb5100 viska. vise na pm.

bass_girl22 je napisao(la):

Nazad
Vrh Dno