Šta je novo?

gde da nadjem kuciste Unitec colors A9001-B3 u crnoj boji

Mayin

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2007
Poena
309
Built in Digital display Function x fan control, Clock, CPU, VGA, HDD, Internal temperature display Clock, Date
Door front panel with Neon lighting
One Screw for easy access to whole Case
Screw less FDD and HDD ( Clips )
Expansion Slot : Screw less ( Clips ) x 7 full size
Screw less front panel ( Snap On/Off )
Fan space: 2 x rear, 2 x front, 1 x top, 1 x window
Transparent Metal net on side and top with Duct
Two front USB Port, Audio/Earphone, IEEE 1994
Case metal dimension 504mm x 195mm x 462mm ( L x W x H )
Fit in all types of board up to 244mm
4 x 5.25" external, 2 x 3.5" external, 4 x 3.5" internal
All edges debarred safety

To su mu karakteristike, ima ga u sivoj boji al cno nisam nasao.Za te pare mislim da je odlicno(55 evra)((((e ljudi al se mucim da mu okacim sliku..pa to ti je..))))HA,konacno sam uspeo!

Prilozi

• 9001-c4.jpg
    9001-c4.jpg
    49.7 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
Možda ima u eurolinku?

Pogledao sam tvoju masinu i mislim da osim displeja neces primetiti veliku razliku u odnosu na kuciste koje imas, ali zato za te pare mozes da uzmes dosta kvalitetnije napajanje od tog msi :zgran:

Pogledao sam tvoju masinu i mislim da osim displeja neces primetiti veliku razliku u odnosu na kuciste koje imas, ali zato za te pare mozes da uzmes dosta kvalitetnije napajanje od tog msi :zgran:

Kupujem polako komponente za novu masinu ovu koju sada koristim ide u penziju.Zbog love moram jedno po jedno, a primetio sam da za npr 550evra koliko planiram da izdvojim mogu da uzmem mnogo bolju masinu ako kupujem posebno komponente nego da kupim gotovu konfiguraciju.Inace i ja sam video kuciste u Eurolinku ali sivo

Poslednja izmena:
Vrh Dno