Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ma Spacemaster to ima negde u rezervi sigurno za mnogo manje pare ... pogledaj oglase pa mu se javi fonom ili preko PM ... cak iako nema obezbedice ti ... ako bas hoces novo sa garancijom i da platis duplo vise onda ti je neka radnja bolja solucija. Moja preporuka je Atom takodje kod arene.
Ne isplati se naravno po toj ceni, uzmi q9550 kao ja i vozi... odlicno se klokuje, evo ja sam stavio na 3.61 uz prime quad test od 4h nije puko nigde i temperatura nijednog jezgra nije presla 70% dok je cpu temperatura oko 55 bila... i to sve na hyper z600 pasivan i jedan 12cm blue led silent fan na 1300 obrtaja...
Intel Core2Quad [email protected] (438x8.5@1752 na 1.28125V) na ploci GA-X48T-DQ6 uz kvalitetnu ddr3 memoriju.
Nakon 1h (100%) stability test CPU ne prelazi 50, nijedno jezgro ne prelazi 69 a ploca ne prelazi 33 stepeni.
Info na kojoj masini je to postignuto, uz ostale detalje, imas u mom profilu tj pod moja konfiguracija.
Može to i bolje sa boljim kulerom... Na GA-X48-DS5 za svaki dan držim moj Q9650 na 4GHz (445x9) na 1.28V realnih (1.3V u BIOSu ako se dobro sećam). Pod višesatnim Prime95 full loadom ni jedno jezgro ne prelazi 52C (po Core i Realtempu, tjmax=100C) ovih dana sa poliranim Vendetta2 kulerom i OCZ Freeze extreme pastom...