Hvala kolega! Ovaj moj prekidač je antika stara 40+ godina (Electrolux). Teško ću pronaći takav, ali sam u Elpoku kupio prekidač koji ću da modifikujem.Probaj u Elpok-u.
Pozdrav
Znam šta se pokvarilo.U onoj koja prodaje delove za tvoj model šporeta.
U maxiju to nema
A tebi je baš ta informacija falila da daš koristan odgovor...Lepo sto si tek u poslednjem postu rekao da je elektroluks sporet
Sledeci put to napisi na pocetku mnogo ce biti korisnije.
Model šporeta: Electrolux CF 6480Prekidač se traži na osnovu oznaka dela ili samog šporeta, ne postoji čovek koji se toliko razume da određuje koji je na izgled.
Bukvalno ništa od potrebnog se ne vidi na slikama.
Model šporeta: Electrolux CF 6480
Ispod su oštrije slike svih oznaka na prekidaču (oznaka proizvođača je Kema Keur, to je mutnije):
Pa nema sve na guglu...Model ni na guglu ne mogu da nađem, proveri još jednom. Oznake sa prekidača nisu part no. Ili je utisnuta bočno ili je nema. Proizvedeno u "W. Germany" skoro pa garantuje da novi šporet ne gine
Kakva je šansa da staru osovinu prebacim u novi prekidač sa 10 kontakata?Sa takvom osovinom odnosno rasporedom grebena teško da ima negde u prodaji, jedino da juriš po kršu neki spektrum i natrčiš na takav prekidač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari